Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha ilyen gyakran szeretkezünk?
Figyelt kérdés
Szinte sohasem találkozunk úgy, hogy ne szeretkezzünk. Csak akkor marad ki a szex, ha nem találunk helyet, de nagyon nem találunk helyet. Szeretjük egymást, és imádok vele együtt lenni, de félek, hogy nagyon erre éleződik ki a kapcsolatunk. Nekem ő az első férfi az életemben, és nagyon ráéreztem az ízére a dolgoknak, és nagyon élvezem, ha együtt vagyunk. Ő is szereti ígye elütni az időt, de rettegek tőle, hogy hamar ez lesz az egyetlen összekötőkapocs. Vagy idővel változik ez a nagy étvágy? Később már nem fogjuk kívánni egymást annyire? Megvan igazából az érzelmi oldal is, meg rengeteget beszélgetünk, de olyan igazi közös program az együtt töltött két hónap alatt nem nagyon volt (egy kiállítás, kétszer séta, rokonlátogatás nálunk). Nem kellene kitalálnom programokat (mozi, múzeum, vásárlás, sport, bármi)? Nem lesz gond, hogy amikor találkozunk, akkor csak beszélgetünk, meg szeretkezünk (tv-t sem nézünk, semmi)? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 12. 13:31
1/8 anonim válasza:
hát ha nektek ez így jó?
szerintem jó lesz ha kitaláltok valamit, mert akkor végül is, ti csak azért vagytok együtt...(persze nem teljesen)
egy közös program az sokat jelent, és akkor is lehet együtt lenni, élvezni a másikat, de közben mégis csak kirándultok, vagy sétáltok, vagy akár mi, nem jó ha állandóan bent
vagytok...
2009. okt. 12. 13:35
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nem mindig vagyun bent. De a kinti program is általában abba torkollik. Szóval sétáltunk már többször is, meg futottunk is együtt, de abból is szeretkezés lett.
2009. okt. 12. 13:39
3/8 anonim válasza:
első vagyok!
azzal nincs gond, csak moccanjatok ki! és élvezzétek nemcsak egymást, hanem azt is ami körül vesz tikteket!
2009. okt. 12. 13:42
4/8 anonim válasza:
programokat mindenképp kell mer ellaposodhat a dolog de sztem idővel úgyis elábbhagy a lelkesedés és akkor már max nem mindennap csak minden másnap szexeltek.:D
2009. okt. 12. 13:56
5/8 anonim válasza:
Nem értem ez miért lenne gond:) Mi lassan egy éve vagyunk együtt a kedvesemmel és csak akkor nem szeretkezünk, amikor megvan. Bár mi azért járunk el erre-arra, de nem érzem, hogy laposodna. 2 hónap után meg pláne ez a normális szerintem
2009. okt. 12. 14:19
6/8 anonim válasza:
ez a legkevésbé sem gond, ha megpróbálnád csökkenteni az adagot akkor meg csak a feszültség lenne. Élvezd amíg tart ez az időszak.
2009. okt. 12. 15:56
7/8 anonim válasza:
erre tudod mit tudok mondani?
volt egy barátnőm, aki nem akart velem igazán szexelni. nem tudom mi volt az oka, szerintem nem normális, de nem ez a lényeg. a lényeg az, hogy az egész kapcsolat alatt (kb 3 hónap) totál be voltam pörögve, csak és kizárólag a szexre tudtam gondolni, egyszerűen szerettem akartam és kívántam őt. nem érdekelt semmilyen program, csak hogy szexeljünk. ezen be is volt sértődve (egyébként valahol jogosan).
a mostani barátnőmmel napi 1-2x szeretkezünk több mint egy éve. ezen kívül ezer más dolgot csinálunk, és nem nyúzom ha kimarad egyszer kétszer háromszor. ez van, fáradtak vagyunk, érdekesebb program van, stb. egyszerűen a szex a kapcsolatok alapja szerintem, de nem kizárólagos. nincs azzal semmi gond ha sokat csináljátok.
2009. okt. 12. 16:19
8/8 anonim válasza:
Épp az imént írtam le az egyik kérdésre, hogy törvény szerint hetente 69-szer kell dugni. Ha ennél kevesebb van, akkor abszolút nem gond, hogy ennyire kívánjátok egymást, sőt, csináljátok még gyakrabban, hogy meglegyen a heti 69. Máskülönben a sünök bevisznek, és kegyetlenül megkínoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!