Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexuális élet nélkül lehet teljes egy kapcsolat?
Ebben a korban szerintem nem megy.
Én lány létemre egy hét után megőrültem volna. (A dolog nem változott, eltelt 20 év és még mindíg megőrülnék egy hét után)
Szedj tablettátm vagy nézzetek más fogamzásgátló módszer után, nehogy már a XXI. században a terhességtől való félelem miatt ne merjetek lefeküdn egymással.
jézusom
én se bírnám ki ezt és én is 18 vagyok, és én barátom is 22
nem értem miért nem lehetne tablettát szedni???
ez kínzás
el kéne gondolkozni rajta
van a tabin kívül más módszer. az egyik a spirál, amit beléd rak a doki, elvileg az is jó, csak glom a behelyezés macerás, nem értek hozzá.
a barátnőmnek gyűrűje van, havonta egyszer berakja, kicseréli és kész. nincs benn annyi hormon mint a tabiban, nem vágja tönkre a májat, stb.
és ki lehet venni szex idejére max 3 órára. kérdezz utána nőgyógyásznál.
a gumi nálam még sosem szakadt ki, pedig nem vagyok mindíg nyugodt. jó fajtát kell venni (pl durexet), nem lufit kell rá húzni :)
(20/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!