Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik 17-18 évesen jöttek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 17-18 évesen jöttek össze! Hogy alakult a kapcsolat, miközben komolyodtatok, változott az élet körülöttetek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy először középsuliba jártatok, szalagavatón táncoltatok együtt, mindketten érettségiztetek, majd máshol folytattátok a tanulmányokat, jön az első munkahely, közben pedig rengeteg új embert ismertetek meg. Ti is változtatok, az időbeosztás is más lett.

Végülis az élet döntő szakaszán, amikor gyorsan változik minden.. Ti hogyan viszonyultatok egymáshoz, nem változott semmi a kapcsolatban? Még közelebb hozott titeket a sok változás, vagy rájöttetek, hogy nektek már más kell?

Mindenféle tapasztalatra kíváncsi vagyok, ami esetleg eszetekbe jut...:)

2010. jan. 3. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi még csak tervezzük ezt, de a testvéremék is így voltak, és nem volt semmi probléma.:)
2010. jan. 6. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Mi most a tovább tanulásnál tartunk, így elég sokat tudunk együtt lenni. De úgy félek az új dolgoktól, hogy mi lesz, ha dolgozni fogunk. Szerintem annyira felborul majd minden... Nem tudom, hogy 20 év körül mennyit változik még az ember, vagyis mindketten megváltozunk esetleg és már nem működne úgy a kapcsolat...

Csak tapasztalatokra lennék kíváncsi, de sajnos nem sok válasz érkezik úgy látom. :(

2010. jan. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!