Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet egy 1 éves babával ujra...

Lehet egy 1 éves babával ujra kezdeni mindent? mármint uj kapcsolat . élet

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez erősen korfüggő, bár kevés férfi akar összejönni egy anyukával. Nehéz lesz de szurkolok :)
2010. aug. 20. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Nem az ősszes férfi olyan hogy azt mondja gyerekkel már nem is kell.

Ha te megtetszel neki téged megszeret stb akkor már elfogadja a gyerekedet is főleg ha neki is van.

Van egy barátnőm neki 3 gyereke van még kicsik 2 éves iker fiai vannak és 4 éves lánya.

De a házzasága nem a legtkéletesebb.

Megismerkedett egy férfivel aki azt mondta neki váljon el a férjétől és a gyerekeivel kőltőzzőn oda hozzá.

Nincs veszve semmi.

Biztios találsz valakit.

2010. aug. 20. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Új baba???????
2010. aug. 21. 08:36
 4/4 margoz ***** válasza:

Légy nyugodt,lehet,26évesen elváltam a fiam 3éves volt,azt mondtam elég nem kell férfi,de 2év mulva ismét férjhez mentem,lett még egy fiam,de 4 év mulva ujra elváltam.Na mondtam itt a vége,hisz két gyerekkel már nehéz megfelelő társat találni,hisz én törekedtem arra hogy a fiaim nyugodt életet éljenek.7évig éltünk dolgoztam,kirándultunk a fiukkal,és még szeretőm sem volt.Nem azért mert nem akadt volna,hanem már az első beszélgetések alatt éreztem,ez a pasi nem jó,ez csak sexre éhes,nekem több kell.Na 7 év után a kisebbik fiam cselgáncsot tanult elkisértem az edzésekre,és láss csodát őssze jöttem igaz 6évvel tölem fiatalabb edzöjével,A fiuk rábeszélésére összeköltöztünk,ill házasodtunk is.A férjem szeretett volna egy gyereket,a fiaim támogatták az ötletet,40évesen megszületett a harmadik fiam is ,ennek már 17éve,és benne találtam meg az igazi társam.Azért irtam hogy a fiaim,mert igyekeztem ugy alakitani az életem,hisz anya vagyok és nekem a gyermekeim fontosabbak mint hogy van-e férfi az életemben vagy nincs.együtt beszéltük meg,hogy nekik jó lesz e?szeretnék e?Mert azért azt is figyelembe kell venni,hogy most egy alkalmazkodjon háromhoz?vagy a három egyhez? Na ez nő és anya feladata arra figyelni hogy az egyensúly meglegyen,hogy senki ne érezze azt ő el van hanyagolva.Biztos hogy lesz még társad,csak arra figyelj hogy a baba legyen az első.

ui:az első két házasságom az alkohol miatt ment tönkre/a férjeim azt hitték az olyan férfias dolog,hát nem ,számomra undoritó.

2010. aug. 21. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!