Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szereti a vad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szereti a vad szexet.2napja viszont nagyon furcsa dolog történt :S?

Figyelt kérdés
már éppen "bemelegedtünk",amikor a barátom megkérdezte, van-e kedvem egy kis újításhoz. gondoltam, mindent ki kell próbálni, ezért belementem.. két perc múlva visszajött egy konyhakéssel és egy kötéllel. nem értettem mit akarhat. azt mondta, hogy szereti a fájdalmat, és szeretné látni, ahogy szenvedek a gyönyörtől. megrémültem, azt mondta, csak egy kicsit fog fájni, montam hogy ne. a barátom nagyon ideges lett, és azt mondta, hogyha nem vagyok elég belevaló senki nem fog szeretni. igaza van? érdemes folytatni vele?? KÉRLEK SEGITSETEK!!!!!!!
2009. okt. 10. 13:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

Vérszerető barátunknak :D

Ez a vagdosás nem csak akkor működik amikor szinte magán kívülre fel van izgatva a lány, hogy már a fájdalmat is élvezi? Engem se vonz, hogy vagdossanak és nem hiszem, hogy élvezném, mégis ahogy olvastalak elfogott valami megmagyarázhatatlan mámoros érzés. Akkor mégis mitől van ez?

Hogy lehet, hogy előző oldalon 75% az utolsóban meg 78%? Ugyanaz vagy?

2009. okt. 11. 10:12
 32/36 anonim válasza:
100%
Ez egy barom...attól hogy nem hagyod magad megvagdosni attól még lehetsz vadító..! hagy ott a p*cs*ba
2009. okt. 11. 14:29
 33/36 anonim ***** válasza:
a csávónak van vmi baja
2009. okt. 15. 22:50
 34/36 Thurston ***** válasza:
Az a baj, hogy fogalmatok sincs miről bezséltek. Az, hogy kés volt nála, még nem jelenti azt, hogy komoly baja lett volna. Meg ilyenek, hogy kíváncsi vagyok mit szólnál ha a barátnőd levágná a zacskódat... Pf. Gondolkozzatok már, mert iszonyat nagy hülyét csináltok magatokból.
2009. okt. 15. 22:58
 35/36 anonim ***** válasza:
Utolsónak...Neked kéne gondolkozni!Szted normális, hogy valaki kaszabol szex közbe ?Jól kijöttél volna a texasi láncfűrészessel.És kb te is olyan beteg vagy.Lassan ott tartunk, hogyha nem csonkítanak meg dugás közbe akkor frigid, maradi gyöpös hülye vagy.Esküszöm szánalom.
2009. okt. 16. 15:22
 36/36 anonim ***** válasza:

Rohadtul megkésve, de:

A szado-mazo játékok közül a késes és fojtogatós cuccok ÉLETVESZÉLYESEK lehetnek, ha nem "hozzáértő" az ember! Ha a dolog mazocista része izgat, akkor használjatok pálcát vagy hasonlót. Ha meg nem is izgat az ilyen, akkor nem kérdés, hogy ott kell-e hagynod. Naná, hogy igen!

2009. okt. 21. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!