Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szereti a vad szexet.2napja viszont nagyon furcsa dolog történt :S?
Ha összekaszabolja az arcod utána lesz, olyan aki szretni fog majd?!
nem kérdezted meg mit akar a késsel???
Ha csak a kötelet elvágni, téged meg az ágyhoz kötözni az még nem olyan nagy gáz...
Ezt feltétlenül beszéld meg vele. Vegyetek plüss bilincset. azt nem kell elvágni.
Ha kiderül, hogy kaszabolós perverz, küldd el dilidokihoz, hogy kezeltesse magát!!!Egy zárt gumiszobában...
Úgy látszik, a partnered szadista típus: szereti, ha a szexben teljesen ő ural téged, felizgatja, ha téged kiszolgáltatottan lát, és talán a fájdalmad is felizgatja.
Ha téged ez nem izgat, hanem megrémít, akkor hagyd el! Ő nem fog megváltozni, viszont nem fog felhagyni azzal sem, hogy téged bevonjon az ő "játékába".
A szexben csak egy szabály van: mindkét félnek legyen élvezetes! Azaz neked is.
És nem igaz, hogy nem vagy elég belevaló, ezért nem fog senki sem szeretni. dehogynem! A pasik legnagyobb része konyhakés és kötél nélkül is tud szeretni, felizgulni, élvezni a szexet. keress egy ilyen normális pasit, ezt meg felejtsd el, hadd keressen magának való típusú csajt, aki szereti, ha kikötözik és konyhakéssel vagdossák.
mit akart a késsel???? :O :O
ha megvagdosni,akkor HAGYD OTT..még szerencse,h. nem kényszerített... ha szeretne azt tenné,ami NEKED jó...-.- úristen
"Kösz a lepontozást azért sztem ez nem egy veszett durva dolog nem darabokra vágni akarja sem kinyírni meg ilyesmi, ez csak játék. A kikötözést sztem meg egy csomóan próbálják, szal nem tom mit kell háborogni. A vérnek meg am is nagyon jó íze van, engem rendesen beindít :P"
Az senkit nem érdekel, hogy hogy vélekedsz a dologról. SZemély szerint én is szeretem a vér ízét, meg egy régebbi barátnőmmel én is benen voltam ilyen mókákban, de itt a kérdésből világosan kiderült, hogy a kérdező nem szereti az ilyesmit. A kérdése az volt, hogy ez tényleg egy ennyire elvárható dolog, hogy emiatt majd tényleg senki nem akarja őt. Ez pedig jó nagy baromság, ezt bizonyára te is belátod.
"én rögtön sikítva menekültem volna tőle, azonnal hagyd ott a francba amíg nem akarod az életedet terrorban élni!!! az ilyenből szokott később kialakulni a rendszeres verés, erőszak,"
Ez egyáltalán nem igaz. Nem tudom mire alapoztad. Épp ellenkezőleg. A szexuálisan prűd, elfolytott emberek lesznek sokkal agresszívebbek egy idő után.
13:20-as voltam.
mi is szeretjük a vadabb szexet,de ha párom beállit egy ilyennel,bármennyire is szeretem,elküldöm orvoshoz,és messziről elkerülöm
méghogy szereti a vér izét...akkor nyalogassa amikor épp megvan neked a havid...perverz aberrált barmok...
22/L
"perverz aberrált barmok"
Nem szeretem, ha valaki ilyen szavakkal dobálózik. Teljesen szubjektív. Neked perverz. Nekik valószínüöleg az a fura, hogy neked ez nem tetszik, mégis toleránsak, és nem küldenek el orvoshoz.
ez egy beteges perverz állat.
hagyd a fenébe, addig szakíts vele amíg nem késő. :O:S
"mi lenne ha...?"
Semmi, de nekem így esik jól. Ha nem tetszik ne foglalkozz vele. Bár te most pontosan ugyanezt csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!