Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szereti a vad szexet.2napja viszont nagyon furcsa
dolog történt :S?
Figyelt kérdés
már éppen "bemelegedtünk",amikor a barátom megkérdezte, van-e kedvem egy kis újításhoz. gondoltam, mindent ki kell próbálni, ezért belementem.. két perc múlva visszajött egy konyhakéssel és egy kötéllel. nem értettem mit akarhat. azt mondta, hogy szereti a fájdalmat, és szeretné látni, ahogy szenvedek a gyönyörtől. megrémültem, azt mondta, csak egy kicsit fog fájni, montam hogy ne. a barátom nagyon ideges lett, és azt mondta, hogyha nem vagyok elég belevaló senki nem fog szeretni. igaza van? érdemes folytatni vele?? KÉRLEK SEGITSETEK!!!!!!!
Szerintem nincs értelme ezzel az emberrel folytatnod, és attol még ugyanúgy belevaló vagy.. és sokan fognak szeretni!
2009. okt. 10. 13:11
2/36 anonim válasza:
Én biztos elhagynám. Nem vagy belevaló mert nem akartál szenvedni egy konyhakéstől meg egy kötéltől? Ha meg rosszul sül el a dolog, akkor csak leseget.
2009. okt. 10. 13:16
3/36 igabcsy válasza:
Én tuti olyan messze elkerülném amennyire csak lehet.
Én sem vagyok egy "csak csupa romatika" de azért mindennek van határa.
Ráadásul a szex nem arról szól, hogy az egyik fél mit akar, hanem arról, hogy mi jó mindkét félnek.
2009. okt. 10. 13:17
4/36 anonim válasza:
addig menekülj, amíg nem késő!
2009. okt. 10. 13:18
5/36 anonim válasza:
Hát... én olyan vok mint a barátod :P Sztem am nem kell félned nekem volt egy csajom aki belement az ilyesmibe ő mindig azt mondta h egy kis fájdalom nem árt csak telepumpálja magát adrenalinnal tőle és tényleg sokkal jobban élvezi a szexet. Nekem meg nagyon izgató látni :D Sztem próbáld ki, nem veszthetsz semmit, jó lesz hidd el :P
2009. okt. 10. 13:19
6/36 anonim válasza:
Szia!
Sztem küld el a p*csába.Egyszer bevállalod konyhakést lekgözelebb majd mit akar láncfűrészt?Meg azért nem fog senki szeretni, mert nem hagyod, hogy összekaszaboljon egy kurv@ késsel?Komolyan mondom, hogy már szánalams , hogy egyesek mit csinálnak.Sztem csak jobban jársz ha megszabadulsz egy ilyentől.(én aludni se mernék ezek után mellette)
2009. okt. 10. 13:19
7/36 Thurston válasza:
Igaza van. Ha nem hagyod magad konyhakéssal vagdosni, akkor senki nem fog szeretni.
Amúgy baromság nyilván. Hagyd a p.csába a gyereket. Én is szeretem a vadabb szexet, de ilyen vagdosós dolgokra azért elég kevesen buknak. Elég kicsi az esélye, hogy majd megint pont egy olyan fiúba fogsz botlani, aki ilyesmit elvár tőled. Szóval nyugodtan hagyd ott.
2009. okt. 10. 13:20
8/36 anonim válasza:
Kösz a lepontozást azért sztem ez nem egy veszett durva dolog nem darabokra vágni akarja sem kinyírni meg ilyesmi, ez csak játék. A kikötözést sztem meg egy csomóan próbálják, szal nem tom mit kell háborogni. A vérnek meg am is nagyon jó íze van, engem rendesen beindít :P
2009. okt. 10. 13:26
9/36 anonim válasza:
össze akart vagdosni vagy mit akart? biztosan a gyönyörtől szenvedtél volna és enm a FÁJDALOMTÓL... h nem vagy elég belevaló senki sem fog szeretni? úristen, egy biztos ő nem szeret téged! én rögtön sikítva menekültem volna tőle, azonnal hagyd ott a francba amíg nem akarod az életedet terrorban élni!!! az ilyenből szokott később kialakulni a rendszeres verés, erőszak, úristen ne találkozz vele többet!!
2009. okt. 10. 13:27
10/36 anonim válasza:
Itt nem a kikötözésen van a hangsúly, de ne akard már bebizonyítani, hogy a legtermészetesebb dolog ha szex közben késsel vagdalod a barátnőd. És ha megszalad a keze, vagy túl heves és a csajnak valami baja lesz akkor mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!