Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem szeret már? Vagy mit szűrnétek le a viselkedéséből?
22 éves nő vagyok, barátom 31, majd 4 éve vagyunk együtt. Már ez a 2. hónapja, hogy nem volt köztünk szexuális együtt lét. Mostanában nem dolgozik, (fizetése van, csak leálláson vannak) lóg a haverokkal, amíg én suliban vagyok, csütörtökön-pénteken-szombaton általában velem van, nálam alszik, legtöbbször netezik, vagy dvdzik, szombat este ki szoktunk menni szórakozni a barátokkal (biliárd, csocsó ilyesmik). A héten már 3-szor hallottam tőle napközben, hogy este majd szerelmeskedünk, de ezek mind csak szavak maradtak. Amikor ágyba bújunk, én próbálok kezdeményezni, de ő általában valami kifogással, vagy téma tereléssel leráz, így az én kedvem is már elmegy mindentől. Mire lehet ebből következtetni?
Amúgy nincs semmi probléma a kapcsolatunkban, ezen kívül, de ez elég nagy baj. Mire gondolnátok a helyemben?
Nem hinném hogy ő még akar téged. Biztos vagyok benne hogy olyan dolgokat csinál aminek te nem örülnél....
Hagyd el! Ilyen pasi kell neked?
Az ilyeneket sosem hiszem el... 20 felett vagytok, majd 4 éve együtt jártok, és nem tudtok egy ilyet normálisan megbeszélni?! Ne már. Kérdezz rá!
Nem 5 évesek vagytok, hogy ki kell egymásból húzni a dolgokat...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!