Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom nem szeret már? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem szeret már? Vagy mit szűrnétek le a viselkedéséből?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, barátom 31, majd 4 éve vagyunk együtt. Már ez a 2. hónapja, hogy nem volt köztünk szexuális együtt lét. Mostanában nem dolgozik, (fizetése van, csak leálláson vannak) lóg a haverokkal, amíg én suliban vagyok, csütörtökön-pénteken-szombaton általában velem van, nálam alszik, legtöbbször netezik, vagy dvdzik, szombat este ki szoktunk menni szórakozni a barátokkal (biliárd, csocsó ilyesmik). A héten már 3-szor hallottam tőle napközben, hogy este majd szerelmeskedünk, de ezek mind csak szavak maradtak. Amikor ágyba bújunk, én próbálok kezdeményezni, de ő általában valami kifogással, vagy téma tereléssel leráz, így az én kedvem is már elmegy mindentől. Mire lehet ebből következtetni?

Amúgy nincs semmi probléma a kapcsolatunkban, ezen kívül, de ez elég nagy baj. Mire gondolnátok a helyemben?

2009. okt. 3. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném tőle, hogymi áll a háttérben, hogy esetleg már nem tetszem neki? Vagy nem kívánja a szexet már (velem)? Van valakije? stb.. Neki kell tudnia.
2009. okt. 3. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos vagy benne, hogy nincs senkije? Nézd, 2 hónap szex nélkül nagyon nem normális. Mindketten abban a korban vagytok, mikor szükségetek van a rendszeres nemi életre. 2-3 nap kimarad, az még rendben van, de 2 hónap? Elég furcsán hangzik. Kérdezd meg és beszélj vele mindenképp. Lehet unalmas már a szex? 4 év alatt meg lehet unni, ha nincsenek új ötletek, változtatások.
2009. okt. 3. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy ő még akar téged. Biztos vagyok benne hogy olyan dolgokat csinál aminek te nem örülnél....

Hagyd el! Ilyen pasi kell neked?

2009. okt. 3. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket sosem hiszem el... 20 felett vagytok, majd 4 éve együtt jártok, és nem tudtok egy ilyet normálisan megbeszélni?! Ne már. Kérdezz rá!

Nem 5 évesek vagytok, hogy ki kell egymásból húzni a dolgokat...

20/L

2009. okt. 3. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig nyugodtan hidd el, nem mond nekem semmit. Nem tudom kitalálni a gondolatait, ha nem mondja el őket.
2009. okt. 4. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy unalmas a szex neki.Valami ujitást lehet hogy bekéne vinni a dologba.
2009. okt. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!