Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belinkelek egy mai netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belinkelek egy mai netes csevegést, ti mit szűrnétek le ebből?

Figyelt kérdés

Nem hosszú ideje tartom a kapcsolatot a neten , egy ( tőlem kicsit idősebb) férfival. Az utóbbi időben egyre jobban azt érzem, hogy.. mintha többet szeretne, mint barátság, de nem vagyok benne 100%-ban biztos. Ugyanis egy idő mintha jelezne valami lelki " fék" nála,hirtelen mintha észbekapna, vagy nem tudom, ami engem is jól összezavar, és ilyenkor nem tudom hova tenni a mondatait, meg , bevallom, a benyomásaim sem róla.

Belinkelek egy részt a mai beszélgetésből, ti mit gondoltok? "Akar valamit", vagy csak.. tényleg nem érti saját magát. én vagyok az "én" a beszélgetésben :) "P" a férfi, 36 (én egy nyolc évvel vagyok fiatalabb.)

"P: Szeretnélek még jobban ismerni.. Vagyis nem, nem jobban megismerni.. Jobban szeretnélek érteni, ez az.

Én: - Jobban megérteni? Hogyan? Hisz néha énmagam nem értem saját magam :D

P:Ha teljesen értenénk egymást, akkor azt hiszem képesek lennék kimondatlan szavakkal is megérteni a másikat, nem gondolod?

Én: Talán igazad van..

P: Sokszor nem érted saját magadat sem.. De.. ha lenne valaki melletted, aki megért, az jó volna, nem igaz?

Én: Hmm..talán igen, persze, jo volna.

P: Néha én sem értem magam . Talán.. ezért szeretném ha valaki figyelne rám

én: Látom, mindkettőnk kedvenc szava a talán..:)

P: Mindketten tudjuk hogy ez az egész annyira zavaros .. "Barátok vagyunk? "  - Talán, "Szeretünk egymással beszélgetni? -Talán. "  Megosztunk valami fontosat a másikkal?- Talán..".. Hey, tudod mit? Váltsunk témát, oké?

Én: Mert?

P: Nem akarom, hogy rosszul érezd magad, holnap utazol a szüleidhez, és nem akarom elrontani a heted .

Én: Nem, nem rontod el, de fejezd be az elkezdett témát légyszi

P: Be van... "

2011. máj. 2. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ebben nincs semmi extra!

Ismerkedik veled, csak számodra szokatlan szavakat használ....

2011. máj. 2. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán szeretne veled járni:) Talán adhatnál neki esélyt) Talán ő az aki hozzád illik, talán ő a a nagy Ő:D
2011. máj. 2. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Online, webkamerás szexre akar rávenni. Én is ezt szoktam csinálni.

Minden férfi disznó!

2011. máj. 2. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Talán......:D

Talán hazudik talán nem, talán ez csak egy nyálas duma és majd jön a sötét igazság talán tényleg jófazon...

2011. máj. 2. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy akar tőled valamit! Ezt csak a hülye nem látja! Nagyon egyértelmű.
2011. máj. 2. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
most vált el?
2011. máj. 2. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:

:) nem, nem volt sosem házas

Köszi a válaszokat :)

2011. máj. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!