Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belinkelek egy mai netes csevegést, ti mit szűrnétek le ebből?
Nem hosszú ideje tartom a kapcsolatot a neten , egy ( tőlem kicsit idősebb) férfival. Az utóbbi időben egyre jobban azt érzem, hogy.. mintha többet szeretne, mint barátság, de nem vagyok benne 100%-ban biztos. Ugyanis egy idő mintha jelezne valami lelki " fék" nála,hirtelen mintha észbekapna, vagy nem tudom, ami engem is jól összezavar, és ilyenkor nem tudom hova tenni a mondatait, meg , bevallom, a benyomásaim sem róla.
Belinkelek egy részt a mai beszélgetésből, ti mit gondoltok? "Akar valamit", vagy csak.. tényleg nem érti saját magát. én vagyok az "én" a beszélgetésben :) "P" a férfi, 36 (én egy nyolc évvel vagyok fiatalabb.)
"P: Szeretnélek még jobban ismerni.. Vagyis nem, nem jobban megismerni.. Jobban szeretnélek érteni, ez az.
Én: - Jobban megérteni? Hogyan? Hisz néha énmagam nem értem saját magam :D
P:Ha teljesen értenénk egymást, akkor azt hiszem képesek lennék kimondatlan szavakkal is megérteni a másikat, nem gondolod?
Én: Talán igazad van..
P: Sokszor nem érted saját magadat sem.. De.. ha lenne valaki melletted, aki megért, az jó volna, nem igaz?
Én: Hmm..talán igen, persze, jo volna.
P: Néha én sem értem magam . Talán.. ezért szeretném ha valaki figyelne rám
én: Látom, mindkettőnk kedvenc szava a talán..:)
P: Mindketten tudjuk hogy ez az egész annyira zavaros .. "Barátok vagyunk? " - Talán, "Szeretünk egymással beszélgetni? -Talán. " Megosztunk valami fontosat a másikkal?- Talán..".. Hey, tudod mit? Váltsunk témát, oké?
Én: Mert?
P: Nem akarom, hogy rosszul érezd magad, holnap utazol a szüleidhez, és nem akarom elrontani a heted .
Én: Nem, nem rontod el, de fejezd be az elkezdett témát légyszi
P: Be van... "
Ebben nincs semmi extra!
Ismerkedik veled, csak számodra szokatlan szavakat használ....
Online, webkamerás szexre akar rávenni. Én is ezt szoktam csinálni.
Minden férfi disznó!
Talán......:D
Talán hazudik talán nem, talán ez csak egy nyálas duma és majd jön a sötét igazság talán tényleg jófazon...
:) nem, nem volt sosem házas
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!