Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti abból mit szűrnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti abból mit szűrnétek le ha valaki utánatok érdeklődik?

Figyelt kérdés
Van 1 lány tetszik nekem tudom a nevét ,ő viszont nem biztos hogy tudja az én nevem de ez most nem lényeg , azt is tudom hogy nincs barátja, de 1 baj van mindig a barátnőivel lóg, mintha össze lennének nőve. Mivel mondják a haverok ne ronts ajtóstóla házba stb...kitaláltam hogy mi lenne ha odamennék a barátnőjéhez és megkérdezném tőle h a "barátnőd" mit szeret hogy szólítják esetleg valami hasonlót kérdezni róla . Mivel a lányok pletykásak ezt legkésőbb másnap már úgyis tudni fogja és reményeim szerint valami leesik neki ,hogy esetleg bejön nekem . ( ja és ezt azért találtam ki mert egyébként meg szemezni stb... vele szinte lehetetlen sőt nem is szinte, kivéve ha én vagyok a tanár mert mindig csak a táblát nézi elvétve a barátnőihez szól 1-2 mondatot)
2009. febr. 27. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit szűrnék le?

Ha szép lennék, azt szűrném le, hogy tetszem neki. Ha csúnya vagyok, azt szűrném le, hogy vagy tetszem neki de ez esetben a fickónak ízlésficama van vagy perverz, vagy a pénzem kell neki :)

Na, hát mit is szűrnék le? Hát hogy tetszem neki!

2009. febr. 27. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jó ötlet!Az előttem szólónak igaza van,azt,hogy tetszik neked,plusz elérnéd,hogy jó ideig te és ő legyetek a téma.De főként az,hogy Te és az már fél siker ha beszélnek rólad.:)

2009. febr. 27. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor eddig ez e legjobb ötlet ami eszembe jutott.

köszi a válaszokat

2009. febr. 27. 15:56
 4/4 anonim válasza:

Miért nem mész egyszerűen oda hozzá? megmondod neki a helyzetet, nem törődve, hogy ott vannak-e a barátnői... mert ha meg sikerülne a terved, akkor úgy is kitudódna... akkor már nem zavar, hogy szintén ott lesz az ő baráti köre?

Mondom, menj oda és szerezd meg... csajozni tudni kell;)

2009. febr. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!