Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy csak a párod viselkedéséből jöttél rá, hogy nem kellesz neki?
Velem ez történt, és nagyon nehéz túllépnem rajta a dühöm miatt. Nem azért haragszom, mert nem kellettem neki, hanem azért, mert ezt nem tudta a szemembe mondani.
Folyamatosan hárította a velem való találkozásokat, és kifogásokat keresett, amiért nem ér rá. Beszélni se akart velem nagyon, ha épp nem találkoztunk, arra is volt valami kifogás, hogy miért.
Ma sem értem, hogy 26 évesen mért nem mondta meg egyenesen a szemembe, hogy fejezzük be.
UGYANEZ! XD
Mármint teljesen megértelek, én is egy 26 éves f*sszal játszottam ezt, és képtelen volt kinyögni, hogy nem akarja, csak jött ezekkel a béna kifogásokkal. Végül elküldtem a búsba, hogy bocs de ez olyan fokú gerinctelenség és bunkóság amivel én korábban még sose találkoztam, és furcsálltam, hogy pont őbenne nem volt ennyi tartás, hogy megmondja, hogy bocs, de nincs tovább.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!