Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagymásbab@ kérdése:
Ha egy lánnyal kedves vagy és a tenyereden hordozod akkor
nem kellesz neki, ha nem foglalkozol vele, sőt bunkó,
lekezelő vagy vele, akkor meg fut utánad, ez miért van
így?
egyedfejlődés
ennél jobb okot nemtudok. gondolom úgy megy ez hogyha vkiért nem küzdenie kell egy csajnak akk aztmondja neki az agya h ennél jobbat is kaphat és megy a következőre. az agya azthiszi h most jobban járt pedig nem
2011. ápr. 16. 16:01
2/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes amit mondtál. Tényleg kézenfekvő magyarázat lenne. Én sajnos nem tudok tiszteletlen vagy bunkó lenni egy hölgyhöz. De mindig ráfázok a kedvességemmel. És olyan fickók után szaladnak aki még a születésnapján sem ajándékozza meg a lányt, le se szarja. Fel nem tudom fogni, mi lehet ebben vonzó egy lánynak. És most itt nem egy alul iskolázott, bunkó lányról van szó, hanem nagyon értelmes, kedves , okos lányról.
2011. ápr. 16. 16:26
Nem tudom. Én bunkókat elhajtottam mindig. Egynek eszébe jutott udvarolni kedveskedni, és ő lett a befutó.
Én spec. jobban szeretem ,ha a párom megbecsül, mintha lesajnál magasról.
2011. ápr. 16. 16:32
igen ösztönök. dehát az ösztönök is az egyedfejlődés során jött létre. sztem az én magyarázatom jobb.
am meg sztem ne foglalkozz az ilyen csajokkal. ha az ösztöneik irányítják a kicsi agyukat bitti buták lehetnek.
idővel lesznek akik belátják és változtatnak és lesznek olyanok akik egész életükben szenvedni fognak. aztán majd sírnak h nemjött össze és h minden férfi egyforma. dehát kérdem én ha minden férfi egyforma akk miért válogatnak?
majd ezért is kapni fogom a lepontozást
2011. ápr. 16. 16:37
6/9 A kérdező kommentje:
Természetesen én is bízok abban, hogy van olyan lány akinek a kedves srácok jönnek be, de nagyon sok ellenpéldát láttam már sajnos. Viszont sírnak is rendesen, hogy ilyen meg olyan bunkó velük a barátja. Én ezt sosem fogom megérteni. A legutóbbi barátnőmmel a mai napig jóban vagyok, cirka 1 éve szakított velem, hogy nem szerelmes. Visszament a volt barátjához aki egy akkora bunkó, hogy arról jobb nem beszélni. nem is sokat találkoznak, tulajdonképen az nem is kapcsolat, de azért felhívogat és szoktunk találkozni is. Igényli a társaságom. És én hülye meg sosem tudok neki nemet mondani, pedig lehet azt kéne. Azt mondja tetszem neki mint férfi, nagyon szereti a kedvességem, és jól is érzi magát velem. De nem szerelmes. Érdekes történet, de úgy érzem nekem kell pontot tennem a dolog végére, mert ez nem mehet így tovább.
szerintem ez az ellapot 23-25év felé elmúlik. Addigra már kitombolták magukat a nők, és ideje komolyabban gondolkodni a jövő iránt. Addig viszont sz*pás van velük.
2011. ápr. 16. 17:21
8/9 A kérdező kommentje:
Itt nem a kitombolásról van szó, konkrétan az a lány akiről beszélek nem egy olyan fajta. Ráadásul nem 25 hanem 30 éves.
hali én vaok az 59%os válaszoló. ha legközelebb rádír vagy felhív küld el a francba vagy dobd a telefont a dívánba hadd csörögjön. hiszen erre vágyik. nemtudom hány éves vagy ,de ritka az ilyen értelmes ember. hagyd a francba. téged se az érzelmeid hanem az eszed irányítson.
2011. ápr. 16. 19:28
Kapcsolódó kérdések: