Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen szerintetek megengedett a petting?
Köszönöm szépen főleg az utolsó két válaszolónak!:)
Megnyugtattatok:)
16:23-as vagyok
Érezni fogod ha eljött a szexnek az ideje:)
17:10es vagyok. Jah, és hozzáteszem, ribi-.-' Uhh bakker.. Azt mondtam, élem az életem, amibe a szexuális élet is beletartozik, nem azt, hogy a szex az életem. Tök jó annak, aki ribizik, meg osztja az észt, de szöveget értelmezni meg nem tud. Csak gratulálni tudok, én azt már áltsuli alsó tagozatában megtanultam.
Kérdező: hogyha bűntudatod van, akkor ne engedd. Ha várni akarsz, várj. Ha a srác is várni akar veled, akkor úgyis vár, ha meg nem gondolja komolyan, akkor lelép. Ha a petting is veszélyez, akkor ne csináld azt sem, csak ha kívánod, és nem érzed magad közben rosszul.
De én biztos tévedek, mert ribi vok, és abból áll az életem, hogy fűvelfával kefélek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!