Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 évesen szerintetek megenged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen szerintetek megengedett a petting?

Figyelt kérdés
Nem akarok mgé lefeküdni vele,minimum 2évis.Csak pettingelünk.
2009. szept. 20. 12:59
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Ha jól esik, akkor nyugodtan!
2009. szept. 20. 13:01
 2/46 anonim ***** válasza:
72%
meg 2 evig akarsz varni amig lefekszel vele?szerintem ott fog hagyni . Az elozo baratommal fel ora ismerkedes utan pettingeltunk , es szexelni is akartunk csk nem volt nala ovszer es nem bantam meg semmi , en is 17 vagyok .
2009. szept. 20. 13:05
 3/46 anonim ***** válasza:
97%

Azért az előző is kicsit túlzás... nem 1 óra után kell lefeküdni vele...

De 2 év is elég sok... Ha eléggé kívánod akkor úgy is hamarabb lefekszel majd vele hamarabb. Egyébként igen, 17 évesen már bőven "megengedett" a petting.

2009. szept. 20. 13:18
 4/46 anonim ***** válasza:
82%

Azért ez elég szívatás szegény srácnak...

Miért pont 2 év? Mi lesz akkor?

2009. szept. 20. 13:20
 5/46 anonim ***** válasza:
85%
Barátod tudja, hogy 2 évig nem akarsz vele lefeküdni? Ha nem, szerintem világosítsd fel, ne húzd az agyát.
2009. szept. 20. 13:20
 6/46 anonim ***** válasza:
85%
13:05 -os vagyok , miert tulzas? ha ugy ereztuk akkor?, nem bantam meg 1 percet sem amit vele toltottem .Minden jolesett akkor nekem , ha kellene ujjra megcsinalnam
2009. szept. 20. 13:23
 7/46 A kérdező kommentje:
Igen,tudja.És vár rám.Lehet nehéz ezt megérteni,df nagyon szsretjük egymást,és ő nem egy "olyan srác".Tudja,hogy én kicsit régimódii vagyok,de egyébként sem érzem magam elég érettnek a szexhez.Szóval tudja,és megérti.De kicsit ideges vagyok,mert a pettingbe ami beletartozik,az már szinte minden volt.Kívánjuk egymást,de a szexet még nem akarom.Szóval szerintetek?
2009. szept. 20. 13:24
 8/46 anonim ***** válasza:
78%

Rendben... elhiszem hogy nem bántad meg ... de én ha ilyen hamar ágyba ugranál valakivel akkor egy nagy kurv_ának néznélek (lehet utálni ezért) .... persze mindenki más szóval egészségedre.

Kérdezőnek meg ajánlanám hogy ne végletekben gondolkodj

2009. szept. 20. 13:25
 9/46 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy fog várni rád 2 évet.

Nagyon kis naív vagy. És ráadásul buta is...

Baromság ez az egész.

2009. szept. 20. 13:27
 10/46 anonim ***** válasza:
19%

Miért hagyná ott? Ha szereti, tud várni. Az én barátnőm is tudott várni 3,5 évig.

Amúgy mi ez, hogy megengedett vagy nem megengedett? A szexualitásban mindent szabad, amit szeretnétek. A 17 évesek nagy része már bőven érett a pettingelésre, sőt, néhányan már a szexre is.

2009. szept. 20. 13:29
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!