Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen szerintetek megengedett a petting?
Jaj a belem kifordul az ilyen álszent ribiktől...
Semmi szex, csak petting, de meztelenül taperoljátok egymást, meg kinyal... A jó isten áldjon meg... IQ harcos...-.-'
Egyáltalán nem vagyok álszent!Én tényleg így érzek és így vagyunk a párommal.Én úgy gondolom a petting nem tilos,de kíváncsi voltam mások véleményére is!
A szexhez tényleg fiatalnak tartom magam!Nem tudom miért kell lejárni.Nekem az első szex igenis nagy dolog!De addig úgy gondolom az ilyen dolgok megengedettek.Kíváncis vagyok te miket műveltél ilyen idős korodban.Úgyhogy fogd be és húzzál innen!
ma 16:03
Nem lehet mindenki 13-14 évesen egy kész ribanc mint jópáran itt is.
Ez az.Aki 13 évesen pettingelni akar,meg egyéb dolgokat,csak anynit írnak nekik,h jobb lenne,ha nem,vagy várj még 1-2 évet.De ha egy 17 éves kérdez ilyet,akkor már ribanc vagyok..Ezt nem értem.
És egyébként kb.2szer volt ilyen a párommal,de megmondtam neki,h nem akarom ezeket még.És most bűntudatom van,hogy ilyet csináltunk.És kíváncsi voltam véleményekre.Nem kell lejárni,nem vagyok sem álszent,sem k...Egyszerűen 2szer engedtem neki,de nem akarom többet.
ma 15:31-ös vagyok
Oké, akkor nem vagy ribi, se álszent, ennyi.
Hogy ennyi idősen mit csináltam? Nos, most vagyok annyi idős, mint te. Mit csinálok? Élem az életemet, és nem mellőzöm a szexet sem belőle. És én sem vagyok krva, álszent meg semmiképp.
Az meg, hogy bűntudatod van, azt jelenti, hogy tényleg nem vagy érett a szexhez, de a pettinghez sem.
Akkor ha te már élsz nemi életet,nem tudom miért kellett engem lejárni,amikor csak pettingeltem a párommal.Lehet,h nem vagyok elég érett hozzá,nem tudom,a sexhez tudom,hogy semmiképp.
De van ebnnem egy olyan érzés,hogy nem szabad ezeket csinálni..nem tudom miért.Nem vagyok felszabadult sem,amikor ezekt csináltuk.
ma 16:23-as vagyok
Szerintem felesleges a 17:10-el vitatkoznod, mivel éppen h ö a ribi!17 éves és azt mondja éli az életét! az élet nem abból áll h lefekszek füvel fával, aztán ha valaki várni szeretne azt meg le k...zom!!
Te pedig ne félj a barátod várni fog rád ha igazán szeret, és az h pettingeltek egyátalán nem bün, mindenki vágyik a testiségre és ez még NEM BAJ!!!! Az én párom sosem kényszeritett semmi olyasmire amit én ne szerettem volna, meglátod minden jön majd magától:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!