Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 évesen szerintetek megenged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen szerintetek megengedett a petting?

Figyelt kérdés
Nem akarok mgé lefeküdni vele,minimum 2évis.Csak pettingelünk.
2009. szept. 20. 12:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
74%

Jaj a belem kifordul az ilyen álszent ribiktől...

Semmi szex, csak petting, de meztelenül taperoljátok egymást, meg kinyal... A jó isten áldjon meg... IQ harcos...-.-'

2009. szept. 20. 15:31
 22/46 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok álszent!Én tényleg így érzek és így vagyunk a párommal.Én úgy gondolom a petting nem tilos,de kíváncsi voltam mások véleményére is!

A szexhez tényleg fiatalnak tartom magam!Nem tudom miért kell lejárni.Nekem az első szex igenis nagy dolog!De addig úgy gondolom az ilyen dolgok megengedettek.Kíváncis vagyok te miket műveltél ilyen idős korodban.Úgyhogy fogd be és húzzál innen!

2009. szept. 20. 15:35
 23/46 anonim ***** válasza:
89%
Azt élvezem a gyakorikérdésekben, hogy a szüzek jobban értenek a szexhez, mint a nem szüzek. :D
2009. szept. 20. 16:03
 24/46 anonim ***** válasza:

ma 16:03

Nem lehet mindenki 13-14 évesen egy kész ribanc mint jópáran itt is.

2009. szept. 20. 16:05
 25/46 A kérdező kommentje:

Ez az.Aki 13 évesen pettingelni akar,meg egyéb dolgokat,csak anynit írnak nekik,h jobb lenne,ha nem,vagy várj még 1-2 évet.De ha egy 17 éves kérdez ilyet,akkor már ribanc vagyok..Ezt nem értem.

És egyébként kb.2szer volt ilyen a párommal,de megmondtam neki,h nem akarom ezeket még.És most bűntudatom van,hogy ilyet csináltunk.És kíváncsi voltam véleményekre.Nem kell lejárni,nem vagyok sem álszent,sem k...Egyszerűen 2szer engedtem neki,de nem akarom többet.

2009. szept. 20. 16:13
 26/46 anonim ***** válasza:
60%
miért ne várhatná rá a pasija annyi ideig...én 2és fél éve vagyok a barátommal és több mint másfél évet vártunk a szexszel! De mindketten úgy érezzük, h megérte! Azóta csodás minden együtt töltött esténk! L-18
2009. szept. 20. 16:23
 27/46 anonim ***** válasza:
81%

ma 15:31-ös vagyok

Oké, akkor nem vagy ribi, se álszent, ennyi.

Hogy ennyi idősen mit csináltam? Nos, most vagyok annyi idős, mint te. Mit csinálok? Élem az életemet, és nem mellőzöm a szexet sem belőle. És én sem vagyok krva, álszent meg semmiképp.

Az meg, hogy bűntudatod van, azt jelenti, hogy tényleg nem vagy érett a szexhez, de a pettinghez sem.

2009. szept. 20. 17:10
 28/46 A kérdező kommentje:

Akkor ha te már élsz nemi életet,nem tudom miért kellett engem lejárni,amikor csak pettingeltem a párommal.Lehet,h nem vagyok elég érett hozzá,nem tudom,a sexhez tudom,hogy semmiképp.

De van ebnnem egy olyan érzés,hogy nem szabad ezeket csinálni..nem tudom miért.Nem vagyok felszabadult sem,amikor ezekt csináltuk.

2009. szept. 20. 17:49
 29/46 anonim válasza:
Pfff. Egyik másik válaszadó a korához képest éretlen. miért baj az, ha vár 2 évet? Ha nem érzi magát elég érettnek a sexhez, akkor ne is menjen bele!!! mert így lehet egy életre rossz emlékeket szerezni. Az meg, hogy petting lehet és más nem, az addig nem gond, amíg a pasiját nem zavarja. És sok pasi meg tud állni, ha tényleg szereti a lányt. annak meg gratulálok ,aki fél óra alatt lefeküdt a pasijával. nem is ismered, mi van ha csak kihasznál? nem tudhattad biztosan, mert fél óra ismertség nem elég ahhoz, hogy odaadd az elsőt. Nem tudhattad, hogy csak dugni akar, vagy téged. azért nem mindegy. a kérdezőnek pedig csak annyit tudok mondani, hogy a pettingben nincs semmi rossz :) ennyivel kényeztetheted a barátodat meg ő is téged, hanem akarsz többet. Ez a minimum. Nekem egyik ismerősöm másfél éve együtt van a barátjával, mindennnap elkíséri őt a fiú suliba, meg haza, ha kell vár rá két órát a suli előtt. És még nem feküdtek űle ésa csaj még mindig várni akar. Így annál izgalmasabb lesz :) de amúgy szerintem ne döntsd el, hogy így vársz két évet. a lényeg, hogy ismerd meg, és ha úgy érzed, hogy nem használ ki, és felkészült vagy rá, akkor menj bele. teljesen mindegy hogy az 2 év vagy 1 hét múlva lesz.
2009. szept. 20. 17:57
 30/46 anonim ***** válasza:
39%

ma 16:23-as vagyok

Szerintem felesleges a 17:10-el vitatkoznod, mivel éppen h ö a ribi!17 éves és azt mondja éli az életét! az élet nem abból áll h lefekszek füvel fával, aztán ha valaki várni szeretne azt meg le k...zom!!

Te pedig ne félj a barátod várni fog rád ha igazán szeret, és az h pettingeltek egyátalán nem bün, mindenki vágyik a testiségre és ez még NEM BAJ!!!! Az én párom sosem kényszeritett semmi olyasmire amit én ne szerettem volna, meglátod minden jön majd magától:)

2009. szept. 20. 18:14
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!