Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen szerintetek megengedett a petting?
Köszönöm a válaszokat.De azért szeretném,ha ezta vitát máshol folytatnétok.Most én tettem fel egy kérdést,amire szeretnék minél több választ kapni.
És ő tényleg várna rám,angyonr itka az ilyen apsi,de én találtam egyet:)Szóval szerintetek korai?
13:20/1 vagyok
Azt írod, a szex-szel még várni akarsz.
Közben tudjuk, hogy pettingeltek és azt is, hogy ebben elég sok minden benne van.
Szerintem a petting az már bőven szex.
Ne haragudj, de én ezt nem értem.
Ha vár két évet, az nem csak szeretetet, hanem irányíthatóságot és kevés önbecsülést is jelent. Nem az a férfi, akivel biztonságban tudnád tervezni a jövőd.
De ahogy érzed.
18/F
Utolsó előtti válaszolónak:egyáltalán nincs igazad.HA vki szeret vki,képes rá várni!És ő pont egy olyan ember,aki mellett biztonságban érzem magam!!Megbízható,nem egy "mai pasi".
Ne arra válaszolatok már,hogy mikor kellene vele lefeküdnöm,ha itt lesz az ideje,megteszem,de erre nem tudtok rábeszélni.Egyszerűen a pettingről kérdeztem.Ami volt eddig vele:meztelenül simogattuk egymást,ill.ő a szájábal is kényeztetett de csak kicsit.Ezeknél több nem történt.
OK. Akkor válaszolok. Nem korai.
Ilyen hülye kérdést.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!