Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Ti it éreztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti it éreztetek amikor először látattok "igazi" péniszt?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mire gondoltatok, amikor először kivettetek egy gatyából egy merev, vagy még nem teljesen merev szerszámot? Féltetek hozzányúlni,vagy elkezdtétek egyből simogatni, húzigálni, nyalogatni?Megijedtetek tőle?

Egyszerűbben : első találkozás a pénisszel-című történeteket irjatok...

2009. szept. 16. 14:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló érzés volt mint az előttem szólóké, bár én félhomályban tapogatóztam, akkor sem voltam fiatalabb, talán 19-20 éves lehettem. :) Most sem vagyok több (+3 év). De szerintem ez érhető, hiszen előszőr találja szembe magát az ember, és talán azért lehet, mert "szégyenlősek" vagyunk.
2009. szept. 18. 10:39
 32/35 A kérdező kommentje:

Én a magam részéről először nem mertem a fitymáját húzgálni, mert nem tudtam, meddig szabad hátrahúzni..Egyszer egy közös föürdés során megmutatta a párom, hogy meddig szabad...Hadd ne mondjam,. mekkorra spriccelés lett a vége:-)

Viszonmt volt egy olyan esetem is, amikro a srácnak fitynmaszűkülete volt, és nem szólt a kis hülye..El tudjátok képzelni, amikor megragadtam, és el akartam kezdeni húzgálni neki? Akkorát üvöltött szerencsétlen...

2009. szept. 18. 10:46
 33/35 anonim ***** válasza:
72%

Elnézést, hogy beleszólok... és lehet hogy vkik majd lepontoznak, leszólnak majd, de nem érdekel!

Bár a témához nemtudok hozzászólni, bocsi. De véleményem lehet..:

Kedves P-87!

Mért kell mindig másokat "rossz szavakkal" kommentálni??? Hozzáteszem, hogy akkor egy 14 éves kislánynak mértne lehetett nagy... fúúú met Te 14 évesen már mindenhez nagyon értettél biztosan.

Jah, és mértne tehetne fel bárki itt olyan kérdést, hogy mit éreztek akkor... elvégre ez az oldal olyan, hogy amit nem mersz megkérdezni, azt itt meg lehet tenni!

Bocsi, hogy beleszóltam!

2009. szept. 18. 13:21
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, a ringyó anyádnak szóljál be először aki kisz*rt a világra ahelyett h b*szott volna a falhoz miután kiestél belőle, írni meg talán neked kéne megtanulni, közvetlen miután sósavval kimostad a büdös bagólesődet. Kb ennyi.
2009. szept. 18. 15:05
 35/35 anonim válasza:
És mért, te hány éves vagy?
2009. szept. 18. 17:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!