Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Ti it éreztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti it éreztetek amikor először látattok "igazi" péniszt?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mire gondoltatok, amikor először kivettetek egy gatyából egy merev, vagy még nem teljesen merev szerszámot? Féltetek hozzányúlni,vagy elkezdtétek egyből simogatni, húzigálni, nyalogatni?Megijedtetek tőle?

Egyszerűbben : első találkozás a pénisszel-című történeteket irjatok...

2009. szept. 16. 14:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
97%
Az első nagy szerelmem -hozzáteszem nem az volt az első talim a kobrával- folyton a fejemet tolta lefelé, aztán keményen megundorodtam a dologtól. Erre csak a mostani férjem cseszett rá, mert egy évig nem nyalókáztam vele. Ámde most! Imádom!
2009. szept. 16. 14:40
 12/35 A kérdező kommentje:
Még azt is beleszerkeszthetném a kérdésembe, hogy mit éreztetekm, amikor először spriccelt el a kezetek által egy zserszám? Én kissé megijedtem, mert összevissza fröcskölt, és a számba, hajamba is jutott, de nem tudtam, hogy lesz-e tőle valami bajom.....
2009. szept. 16. 14:53
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
hát először furcsa volt nekem..de izgató,nem mertem megfogni..féltem h mi lesz:)aztán majd egyre megtetszett:)
2009. szept. 16. 15:11
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
előszó vagyok ,mikor összefröcskölt megijedtem először mikor arcomra lőtt XD
2009. szept. 16. 15:13
 15/35 anonim ***** válasza:
32%

P-87 vagyok....

Ízléstelen? Hol? Az hogy mit éreztél amikor arconlőttek című kérdés sztem az más ízléstelenebb de nemgond édesem csak hajrá... :P

Azonkívül, inkább örülj annak, hogy a másik nem is válaszolt...

És ez a semmi közöd hozzá dolog meg olyan, hogy a válaszolók is kérdezhetnék tőled, hogy mi közöd ahhoz, hogy hány évesen fogtak először farkat.

Na písz brada...

2009. szept. 16. 15:20
 16/35 A kérdező kommentje:

Figyu bunkókám, kezdem a leveled végén : senki feje mellett nem álltak ott fegyverrel, hogy elmesélje, mit érzett akkor, amikor először találkozott a szerszámmal. Mindenki saját örömére, izgatására mesélheti el, mi volt akkor.Úgy látom, ez neked nehezedre esik.Akkor inkább maradj csöndben, és húzz el a p****ba.Majd ha fiuk véleményére is kiváncsi leszek, vagy lesz valaki, akit érdekel, arra válaszolj.

Olyat meg nem hiszem, hogy kérdeztem, hogy mit érzetek, amikor arconlőtték....

Úgyhogy húzz a sunyiba barátom..

2009. szept. 16. 15:24
 17/35 anonim ***** válasza:
86%

Hát 13 évesen láttam az elsőt,de nem a barátomé volt csak egy 28 éves férfi,aki hajtott rám,amit akkor olyan idősen észre sem vettem.. Azt gondoltam róla,hogy kedves aranyos,jó vele beszélgetni. Még a lakására is felmentem. Nem egyszer láttam a férfiasságát... Előttem öltözött át,pisilt előttem,stb... Szerencsére nem csinált velem semmit,a szüleim rájöttek a dologra és onnantól kezdve hagyott,de mindegy is ez egy hosszú történet....

Meg kb 14 évesen láttam barátnőm bátyjáét de az csak véletlenül :D Aludt és nem tudta hogy barátnőmmel otthon vagyunk és kijött a WC-re úgy ahogy volt :D Meg apukámét is láttam ilyen időskoromban,véletlen rányitottam a fürdőben... Meg voltak még hasonló ilyen sztorik :D Szóval láttam elég sokat már :D De ami csak az enyém volt és a barátomé volt,azt 15 évesen,már majdnem 16 voltam. Amikor elővettem neki,akkor már merev volt, mert közbe izgatott engem... Aztán kézzel kielégítettem :) Elég furcsán éreztem magam amikor elment,mert tiszta olyan lett a kezem és a szaga is nagyon irritált :D Azóta már ügyesebben bánok a szerszámmal,mint akkor,de a sperma szagával mai napig nem sikerült megbarátkoznom :D

17/L

2009. szept. 16. 16:01
 18/35 A kérdező kommentje:

16:01-esnek

Ebben rokonlelkek vagyunk. Akármit eszik-iszik a barátom, nem nagyon birom a sperma illatát...Ha a számba spriccel, azt elviselem, de csak úgy, hogy ne érezzem az izét..Sokkal jobban szeretem csak úgy kiverni neki, hadd lőjön,ahova sikerül, mintsem a számba engedjem...Ő pedig nagyon aranyos, mert nem erőltet semmit....és a kezem szerinte nagyon ügyes egyébként is :-)

2009. szept. 16. 16:06
 19/35 anonim ***** válasza:
97%

hát én mikor először megláttam, úgy csináltam, mint aki már otthon van a témában, magabiztosnak láttattam magam, erőt vettem magamon, és csináltam, ami jött "ösztönből"...:D

szerintem jólsikerült..:D

2009. szept. 16. 16:12
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

Én 15 évesen fogtam először, a barátom, már addigra többször próbált rávenni, h. fogjam meg, de nem akartam, egyszercsak csókolózás közben a kezembe rakta, majdnem elájultam, úgy megijedtem, meg majdnem pofon is vágtam, de nem tettem...

Azóta is gyakran röhögünk rajta, h. milyen képet vágtam...

2009. szept. 16. 16:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!