Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Ti it éreztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti it éreztetek amikor először látattok "igazi" péniszt?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mire gondoltatok, amikor először kivettetek egy gatyából egy merev, vagy még nem teljesen merev szerszámot? Féltetek hozzányúlni,vagy elkezdtétek egyből simogatni, húzigálni, nyalogatni?Megijedtetek tőle?

Egyszerűbben : első találkozás a pénisszel-című történeteket irjatok...

2009. szept. 16. 14:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen láttam először, én vettem ki a srác gatyájából :)

Na a kezdeti lendület itt el is fogyott, amikor megláttam a dolgot a puszta valóságában. Segített a fiúm és a kezemtől elsült. A harmadik alkalommal már nem jöttem zavarba és be is kaptam. Amikor elsült nagyon furának találtam az ízét, nem nyeltem le. Később megszoktam és mostanában már semmi visszataszítót nem találok abban, ha lenyelem.

19L

2009. szept. 16. 21:30
 22/35 anonim ***** válasza:
25%

Kamu a kérdés, valami gyíkf*szú élvezkedik a válaszokra és eljátsza h csaj tette fel a kérdést.

MODERÁÁÁTOR!!

2009. szept. 18. 08:36
 23/35 A kérdező kommentje:

Szerintem te vagy a "gyíkfaszu", barátom...Ja, és nem ártana, ha megtanulnál helyesen írni, mielőtt egyáltalán betűvetésre adod azt a gyökér fejedet...

Idióta barom.

2009. szept. 18. 08:39
 24/35 A kérdező kommentje:
Egyébként valószínüleg te most verted ki ma legalább harmadszor, az érkezett válaszok hatására. Tudod, valaki véleménye erősen mutatja a saját személyiségét is...
2009. szept. 18. 08:41
 25/35 anonim ***** válasza:
7%
14 évesen először egy fogorvos lépcsőházában fogtam meg gatyán keresztül,aztán nem sokkal rá egy moziban boxeren keresztül,aztán ugyan abban a moziban elő is vettem,aztán már náluk volt az első orál.Én csak az orálnál ijedtem be,amikor elővettem,és arra gondoltam,hogy na,most eljött a pillanat,de akkor mégis meginogtam,de megtettem.Fincsi volt.:P És mindegyiknél sikerült örömet okozni a barátomnak,az elsőn kívűl,mert az csak ilyen tipi-tapi volt.:)
2009. szept. 18. 08:44
 26/35 anonim ***** válasza:
65%

Az első találkozásom alklmával megijedtem, így nemis került elő a gatyóból:)

A második esetnél, ami bevallom inkább az első igazi találkozás érdekes módon semmi gátlás nem volt bennem, nem ijedtem meg, rögtön tudtam mit "kezdjek" vele. Igaz átfutott az agyamon, hogy értem már miért van takarásban a pénisz. Nem a világ legszebb látványa. Nos azóta eltelt 10 év, és ez a nézetem is megváltozott:)

2009. szept. 18. 08:58
 27/35 A kérdező kommentje:
08:58-as hozzászólótól kérdezném : mit értesz az alatt, hogy nem a világ legszebb látványa? Már a makkra gondolsz, vagy a fitymás részre, vagy a kilövellésre magára?
2009. szept. 18. 09:00
 28/35 anonim ***** válasza:
91%

08:58as vagyok

Hát úgy maga az egész ahogy elém tárult , teljesen merev ágaskodó vörös mivoltában. A makkja nem tetszett leginkább úgy emlékszem. El is neveztem egyszemű szörnynek:) Na de 16 sem voltam még:) Most a férjemét már másképp hívom:D

H/25

2009. szept. 18. 09:10
 29/35 A kérdező kommentje:

09:10-esnek.

Hát, először nekem se nagyon tetszett, de mostmár tudom, miért nem. Megijedtem, mert szegény barátom úgy fel volt izgulva, hogy kb 3-at tudtam rajta húzni, és elspriccelt, de akkorát...:-)

A szerszámja szinte remegett, amikor megfogtam, és tény : elég ronda volt :-) De már másképp látom én is....

2009. szept. 18. 09:16
 30/35 anonim ***** válasza:
91%

lányok:)

csak biztatni tudok minden kezdő lányt, nem kell félni, mi ezt szeretnénk és biztos kellemes lesz :)

2009. szept. 18. 09:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!