Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti it éreztetek amikor először látattok "igazi" péniszt?
Az érdekelne, hogy mire gondoltatok, amikor először kivettetek egy gatyából egy merev, vagy még nem teljesen merev szerszámot? Féltetek hozzányúlni,vagy elkezdtétek egyből simogatni, húzigálni, nyalogatni?Megijedtetek tőle?
Egyszerűbben : első találkozás a pénisszel-című történeteket irjatok...
engem meglepett de nem mutattam, persze izgultam is :) meg izgatott a dolog, és igen, kézzel elégítettem ki a barátomat. orál még nem volt először.
ennyi :D
nekem mikor előszörláttam előtte a srác megfogta a kezem és betette a gaytájába én megcsak fogtam nem tudtam mit csináljak...:'D aztán kivette és akkor láttam megelőször ,onann nagyjából ment minden továbbb...
:D
Mér mostmár mekkora neked a nagy? Különben meg nem mindegy ha tudja használni?.... chö
Na mindegy... Én egyébként fiú vagyok és amikor először láttam puncit/14 éves voltam/ nekem ez jutott eszembe: Na végre! Köszönöm! :)
P-87
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!