Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, Ti it éreztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti it éreztetek amikor először látattok "igazi" péniszt?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mire gondoltatok, amikor először kivettetek egy gatyából egy merev, vagy még nem teljesen merev szerszámot? Féltetek hozzányúlni,vagy elkezdtétek egyből simogatni, húzigálni, nyalogatni?Megijedtetek tőle?

Egyszerűbben : első találkozás a pénisszel-című történeteket irjatok...

2009. szept. 16. 14:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

engem meglepett de nem mutattam, persze izgultam is :) meg izgatott a dolog, és igen, kézzel elégítettem ki a barátomat. orál még nem volt először.

ennyi :D

2009. szept. 16. 14:17
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

nekem mikor előszörláttam előtte a srác megfogta a kezem és betette a gaytájába én megcsak fogtam nem tudtam mit csináljak...:'D aztán kivette és akkor láttam megelőször ,onann nagyjából ment minden továbbb...

:D

2009. szept. 16. 14:17
 3/35 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy hány évesek voltatok akkor...Én 14 voltam, nagyon megijedtem az akkor nekem még nagynak számitó kb 18 cm.-estől, de kézzel sikerült elspricceltetnem a srácot...
2009. szept. 16. 14:23
 4/35 anonim ***** válasza:
54%

Mér mostmár mekkora neked a nagy? Különben meg nem mindegy ha tudja használni?.... chö

Na mindegy... Én egyébként fiú vagyok és amikor először láttam puncit/14 éves voltam/ nekem ez jutott eszembe: Na végre! Köszönöm! :)

P-87

2009. szept. 16. 14:25
 5/35 anonim ***** válasza:
76%
Döbbenet!!!
2009. szept. 16. 14:27
 6/35 anonim ***** válasza:
43%
Kedves P-87! Tanulj meg olvasni! Köszi.
2009. szept. 16. 14:29
 7/35 A kérdező kommentje:
Kedves P 87, ne haragudj, de a kérdés nem az volt, hogy ki mire gondolt, amikor puncit látott.Az izléstelenm egjegyzéseidre meg szerintem senki nem kiváncsi. Ahhoz, hogy nekem mekkorra a nagy,semmi közöd nincsen.
2009. szept. 16. 14:31
 8/35 anonim ***** válasza:
50%
húúúhh...hát azt se tudtam mit kezdjek vele hirtelen:D féltem hozzányúlni először:) de aztán egyre bátrabb lettem:D és 14 voltam:D
2009. szept. 16. 14:31
 9/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem féltem, izgultam. A srác meg nem hitte el, hogy először csinálom :D Szerinte bátortalan voltam. Az elsőnél valóban, a két órával utána lévő másodiknál már szóhoz sem jutott a gyönyörtől :D
2009. szept. 16. 14:33
 10/35 anonim ***** válasza:
92%
Mikor először láttam és fogtam akkor nem tudtam vele mit kezdeni olyan értelemben hogy féltem nehogy vmit rosszul csináljak, vagy netán megsértsem. Szóval mint a hímes tojás majdnem úgy viszonyultam hozzá. Azóta a férjem szerint már profin mozgok odalenn.
2009. szept. 16. 14:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!