Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelt kérdés

Miből maradok ki? tényleg olyan jó?

MIndegy kivel,hol,mikr? Csakkezdjem el?

Tényleg olyan nagy dolog vagy nem is olyan nagy dolog a sex.

Nekem az utóbbit mondták. Nem olyan amilyennek általában képzelik.

2009. szept. 11. 20:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Egzserűen én már nem tudom, h. mit irjak neked, ha te ezekre a véleményekre ennyire adsz(gond-e, h. már nem szűz). Olyan idősen szerintem igenis gond!!!

Amúgy meg rájöttem te rosszul tetted fel a kérdést, itt hirül nem magával a szex kérdésével kell kezdeni, sokkal-sokkal előbb...Ismerkedj, miért kellene rögtön azzal foglalkozni...Ha meg visszautasitják az embert, túl lehet élni, mondom ezt azért, mert minden pasi él, aki kerek perec elém állt, h. megdugna, sőt pár nap múlva úgy tettek, mintha semmi sem történt volna. Na, az meg más dolog, h. igy úgy sem lehet kapcs. kezdeni.

Dolgozni nem jársz, útközben nincsenek nők???? Nem kell rögtön úgy beszélgetni, szóbaállni egy nővel, h. a dugás az első.

Ami meg az önbizalmadat illeti, minél többet mondogatod,h. nincs, annál kevesebb lesz. Tehát pozitivabban kellene hozzáállni. Egyébként meg nem minden nő a macsókra bukik és abban is tévedsz, h. a lányok minden apró részletet megosztanak a barátnőjükkel. Én nem mondtam el senkinek,mikor összejöttünk+ a fősulin a szobatársam sem mondta el(csak 1 év múlva), mikor lefeküdt a barátjával, pedig jóban voltunk. Na, ennyit az elméletedről!!!

Még valami, sokkal pozitivabb egy szűz pasi,mint egy agyon használt. Egy párkapcsolat nem a mechanikus ki-be huzogatásról szól!!!

+ lányban is van ilyen, mint te!!!-a barátnőm, csak neki az a gondja, h. őt észre sem veszik...

2009. szept. 19. 10:12
 32/39 anonim ***** válasza:

Azt meg továbbra sem értem, h. miért vált ki belőled negativ érzéseket, h.mesztelenül hozzásimulj egy női testhez+ h. maszti közben sem gondolsz semmi extrára, pl arra, h. vk más csinálja neked, közben csókokkal kényeztet mindenütt... Azon sem gondolkodtál még, h. hogy is kell kielégiteni egy nőt???Egyáltalán neked mitől áll fel???

Újraolvastam a kérdésed, és nem mindegy kivel, hol, mikor, de fantáziálni, álmodozni azért lehet/lehetni.

Azt irtad: "NEM olyan amilyennek általában képzelik"-miért, milyennek képzelik???Még maga az orgazmus sem mindig egyforma, az együttlét az meg mindig más és más.Csak az mondja, h. nem nagy dolog, aki még nem szexeltegy igazán jót... Úgyhogy kitől is kaptad az infót???

2009. szept. 19. 10:32
 33/39 A kérdező kommentje:

én azért örülök,hogy beszélgetsz velem.

>Olyan idősen szerintem igenis gond!!! < bocsi,de ezt most nem értem.

No az ismerkedéssel is komoly,gond vanméghozzá ona kezdve,hogy nem is próbálokozom.

Egyébként írtam,hogy kaptam ehy kosarat,és még élek.

Csk a helyzet más votl,mert ő kezdeményezett.Énmeg elszúrtam.

Járok dolgozni és nincsenek útközben csajok. Aki meg oda bejön sem beszélgetni ismerkedni jön.Ez a lehetőség kihúzva.

Nem is tudom,hogy kell egy nővel úgy szóbaálni,hogy adugáa az első! egyelőre a szóbaállás ill.maga beszélgetés a kihívás.Miután nem tröténik velem semmi elég nehéz bármiről is beszélgetni.

Annyiszor mondtam már el,hogy nincs,hogy éveki kellene talán mondogatni,hogy van önbizalmam és akor is csak egy 15 éves szintjén lennék. De értem.Csak az ilyen feladtok gondot jelentenek,na meg ha nem hiszek bennük ismétlehetem akármeddig.

Próbálkoztam pozitív hozzáállással és nem jutottam semmire. Biztos korán feladtam.

Mindg van lány aki kilóg a sorból. egyébként a netről veszem az ilyesmit.

Nem a szűzességel van a baj még csak nem is azzal,hogy nem próbálkozok. A korommal.

Ha valaki20 éves és szűz nem gáz megbecsüli barátnője.

De 25 évesen már egy fiút ne tanítani kelljen,nem de bár?

És persz még midíg itt van a sok kis rossz belső tulajdonság. Ez talán jobban hátráltat,mint a tapasztalatlanságom a lányok felé való közeledésben.

Nem vált ki belőlem negatív érzéseket ha elképzelem,hogy egy meszteel lányhoz simulok. Kimondotan jó rézés. csak nem tzdom mennyire lenék fesztelen,mert nem szeretek vetkőzni. Elképzelni nem túl nehéz,még jó is csak,hogy a valós életben..

Ritkán gondolk bármira is.Ha mégis akkor az elejétől a végiéig megpróbálom elképzelni. Ami elég jó!!

Dehogynem gondolkodtam rajta,hogyan kell kielégíteni egy nőt.

Ha csak azokra gondolok amikről írtam attól már áll.

Pont attól áll ha elképzelem,hogy hozzámsimul egy lány.Ez pont olyan.

Haverom mondta,hogy nem olyan amilyennek képzelik.Meg nem is olyan nagy szám,főleg az első.

Ezek nem lekesítenk szó mi szó.

Az első legyen igani nagy szám,nagy valami.

Ami azt illet várom is meg tartok is kicsit tőle.

Ha már lenne kivel megbeszélném vele.Szeritem nekem menne az ilyesmi. Csak odáig eljutni,hogy ilyesmiről kelljen már beszélni a barátnőmmel na az tűnik egyelőre valószínűtlennek. Ha már ott lennék.....

2009. szept. 21. 19:45
 34/39 A kérdező kommentje:

Csak annyira semmitmondó,szürek,unalmas életem van,hogy azzal nem merek csajozni.Olyan is van amit szégyellek és nem a tapasztalatlanság.

Nem tudok semmit felmutatni,nem tudok mit adni egy lánynak. Érted?

Eleve kerülöm a sok embert,a szórakozni nem járok.

Így ismerkedni is nehéz,ha meg lenne valaki,szerinted meddig húzna ha kiderülne,hogy milyen is vagyok???

Az ilyen dogok tartanak igazán vissza azt hiszem.

Még csak szórakozni,bulizni sem lehet velem.Ha már enm értek a csajzáshoz,nem vagyok elég küzvetlen stb.akkor ez menne.

Itt kezdődenk a problémák és nem tudom,hogy oldjam meg,de sűrgősen muszály lenne.

El kellen kezdeni élni. Aminek szerve részét képezik a lányok.

2009. szept. 21. 19:52
 35/39 A kérdező kommentje:
Csak a lemeradást nem tudom bepótolni.Mindíg jön valami ami viszatart.Beszari vagyok,na
2009. szept. 21. 19:54
 36/39 anonim ***** válasza:

"Olyan idősen szerintem igenis gond."--arra értettem, hogy tizen egynéhány évesen igenis baj, ha már nem szűz valaki, egy ilyen korú még mindenképp gyerek...Mert te meg ugye a tinik kérdéset+ válaszait nézegetve itéled magad elkésettnek.

Bocsi, de azon kivül, h. próbálj meg ismergedni tényleg nem tudok mit javasolni, másképp nem lehet özzyehozni egy párkapcsolatot!!!Egyébként meg nem ismerlek és nem tudom mire célzol, amikor a sok kis rossz tulajdonságodra gondolsz(mik is ezek????). Esetleg internetes párkeresés???Én nem igazán tartom pozitiv dolognak, de lehet,h. neked bejönne...

Azt hallotad már, h. kockázat nélköl nincs nyereség, ha meg sem mered próbálni, hogy is jöhetne össze vm???Persze, mindenben van rizikó, de ne legyél már beszari, attól még nem dől össze a világ, ha meghivsz egy csajt pl. fagyizni.

(Városon,v. vagy falun élsz???Csak kiváncsi vok.)

Szóval szerintem először nézz ki egy számodra tetsző lányt,( de! ne tedd magasra a mércét) és próbálkozz vele szemkontaktusba kerülni, ha nem fogsz tetszeni neki azt érezteti majd és igy forditva+ igy még szinte semmit nem kockáztatsz. Viszont, ha ki sem szemelsz magadnak soha senkit, akkor nulla az esélyed!!!!

2009. szept. 26. 14:57
 37/39 A kérdező kommentje:

Mondjuk nagy faluban.De van közel egy nagy város is.

A sok kis rossz alatt sok kis rossz belső tulajdonságra gondolok.Mint a határozatlan pl. stb,

A fyagyitól nem dől össze. Viszont nem tudok miről beszélgetni sem. Nem történik velem semmi.

Próbálkozzak. kinél? Ott ahollakok nem erőltetném,mert híre menne a bénázásomnak.

Amúgy meg nem tudom miért,de csakkevé lány tetszik/tetszett nekem eddig. Pl akitől kosarat kaptam és vele sem tettem olyan magasra a mércét.

Nem is hisezm,hogy mernék olyan lányoknál próbálkozni.

Tudom,hogy kockázat nélkül nincs győzelem.

Csak előbb valaminek önbizalmt,meg határozottságot kellene belém öntenie. Meg élettapasztalatot.

Valamiért az egész kellemetlen.

Már előre látom,Jaj a kics fimanak barátnője van....váhhhh

Amíg látszik rajtam,hogy el vagyok veszve és nem tudom,hogy mit csinálok addig szerintem nem sok értelme van. Így tuti bukás.

2009. szept. 28. 09:10
 38/39 anonim ***** válasza:

Ha igy gondolod,akkor, lehet, hogy tényleg nem vagy érett egy kapcsolatra!!!Amúgy meg nem értem, mi közük a szüleidnek a magánéletedhez??? 25 éves vagy, mikor készülsz már felnőni??? Ha örökre anyuci pici agglegény fia akarsz maradni, akkor folytasd ezt az életformát!!!

Most mondhatod, h. durva voltam, igen igy van az voltam, de legalább reális...

+ nem lehet úgy élni, h. mindig csak a kudarcra gondol az ember...

Arra nem irtál kommentet, h. mi a véleményed az internetes társkeresőről.

2009. szept. 28. 11:59
 39/39 A kérdező kommentje:

25 évesen éretlen vagyok, itt lenne már az ideje felnőni.

Olyan,min ha folyamatosan felnőni készülnék csak nem sikerül.ill nem dolgozok meg érte. Másnak ez úgy jön magátol.Nekem miért nem?

Én önálló akarok lenni és csajozni akarok,meg majd egy társat! Csak hát a cselekvés...

Nincs semmi baja durvasággal.Legalább őszinte és nem képmutató.

Anyi közük van hozzá,hogy a szüleim ill.egy háztartásban élünk.Bár őszintén szólva ha lenne valakim biztos kevesebbet foglalkoznék ezzel.

akkor,hogy oldajam meg,hogya kudar helyett a siker legyen a központban? hogy a kudarcban a tanulást lássam ami később előnyt fog jelenteni?

Szerintem a netes társkeresés nem az igaz vagy rossz.Meg gáz is kicsit. Mi?,másképp nem tudtad összehozni,ilyen néna vagy---érted

Próbálkoztam vele eredménytelenül.Meg szerintem azoka lányok nem is azért vannak ott,hogy bárkivel is ismerkedjenek.

Személyesen mégis csak jobb lenne.

2009. okt. 1. 21:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!