Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelt kérdés

Miből maradok ki? tényleg olyan jó?

MIndegy kivel,hol,mikr? Csakkezdjem el?

Tényleg olyan nagy dolog vagy nem is olyan nagy dolog a sex.

Nekem az utóbbit mondták. Nem olyan amilyennek általában képzelik.

2009. szept. 11. 20:13
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ez a kérdés foglalkoztat már évek óta.

Szeretném Én is tudni, hogy mi marad ki az életemből.

21/F

2009. szept. 11. 20:15
 2/39 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem mulasztasz.Ha majd lesz valaki,akit szeretsz,akkor lesz értelme a szexnek,és jó is lesz.Fűvel-fával nem érdemes.Ismertem valakit,aki minden nővel szexelt,aki szóba állt vele,és azt mondta,hogy azért,mert keresi azt akivel olyan jó lenne,mint ahogy sokan állítják,hogy milyen codálatos a szex.Ő még nem élt át ilyen csodát.
2009. szept. 11. 20:21
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék sex nélkül élni, természetesen, válogassátok meg kivel hol és mikor, és élvezzétek! Védekezzetek! :)
2009. szept. 11. 20:24
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Sok jóból maradsz ki, majd bánni fogod, amikor elkezded, hogy addig nem csináltad. Igen, nagyon jó dolog. Gondolom még barátod/barátnőd sem volt még soha. Hány éves vagy? Azért mondják azt, hogy nem olyan nagy dolog, mert természetes. A szexre mkinek szüksége van.

Különben miért nem akarod csinálni?

2009. szept. 11. 20:50
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
uccsó válaszoló, sztem sokan nem azért nem csinálják, mert nem akarják, hanem azért mert nincs rá lehetőségük. melelsleg sztem te se úgy születtél, h. minden lányt rögtön lefektettél.
2009. szept. 11. 21:07
 6/39 A kérdező kommentje:
25/f még nem volt bnőm
2009. szept. 11. 21:08
 7/39 anonim ***** válasza:

Igazából én többet vártam a szextől. Azt hittem mindig is, hogy valami földöntúli érzés, de én nem találom annak. Inkább maga az érzés jó, hogy azzal vagy, akit a világon mindennél jobban szeretsz. Maga az orgazmus számomra nem jobb egy egyszerű masztinál.

L

2009. szept. 11. 21:20
 8/39 anonim ***** válasza:
Ha azzal csinálod aki szeret,akkor kihagyhatatlan.Leírhatatlanul jó.:D
2009. szept. 11. 21:22
 9/39 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 21:07, nem fektettem meg minden lányt, mert nő vagyok. Nincs lehetősége? És erről ki tehet? csakis ő...

Kérdező:

azért 25 évesen furcsa, hogy még nem volt barátnőd. Talán ennek az okán kellene elgondolkodni. Majd ha lesz egy barátnőd, akkor azért jó nagy hátrányból fogsz indulni. Nem is szeretnél egy párt, egy társat? Szexre pedig, akkor is minden embernek szüksége van!!!

2009. szept. 11. 21:24
 10/39 anonim ***** válasza:
78%

A szex nem életszükséglet,mint az evés-ivás.Nagyon jól ellehet nélküle lenni,ha van valakinek egy kis önuralma.Ha két ember szereti egymást,akkor természetes,hogy szükségük van a szeretkezésre is.De ha nincs önuralom,akkor baj van a kapcsolattal,ha az egyik beteg,vagy egyéb okból távol vannak egymástól.

Semmi hátrányod nem lesz abból,ha nem fekszel le mindenkivel,és mindig.Csak akkor kezd el,ha tényleg találsz egy párt magadnak.A baj az,hogy ma a kapcsolatok szinte csak a szexről szólnak,és emiatt megy tönkre olyan sok kapcsolat.Túlságosan felértékelődött ez a téma a fiatalok között.

2009. szept. 11. 22:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!