Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat mulasztok ha nem sexelek?
Miből maradok ki? tényleg olyan jó?
MIndegy kivel,hol,mikr? Csakkezdjem el?
Tényleg olyan nagy dolog vagy nem is olyan nagy dolog a sex.
Nekem az utóbbit mondták. Nem olyan amilyennek általában képzelik.
Igen, sok mindenből kimaradsz, és fantasztikus dolog a szex, azzal, akit szeretsz és akiben megbizol.
Te nem borzongsz bele, hogz valaki más dédelgeti a szerszámodat,( nem te magad)miközben mesztelen testével hozzád simul, csókolgat és nyalogat...
Hogy lehet, hogy egy 25 évesnek még nem volt kapcsolata.
Én 17 évesen vesztettem el, de már nagyon vártam.(Ő letta férjem)24/L
Én egyetértek a 22:22-es hozzászólóval! Nem vagyunk állatok, az ember nem azért szexel, hogy "ne rohadjon meg benne a cucc". Akinek mondjuk épp terhes a felesége és nem kívánja a szexet hónapokig vagy veszélyeztetett és orvosi javaslatra nincs szex, akkor annak a férje faképnél hagyja, mert fél, hogy romlásnak indul a cucc?????? Jajj ugyan már! Aki állatnak érzi magát annak nem is kell barátnő, kefélje meg az összes vele szembejövőt és ennyi!!!!
Szóval kedves kérdező a szexnek akkor van értelme, ha van barátnőd és szeretitek is egymást. Ne hallgas az ostobákra, akik az ösztönökről beszélnek, meg hogy ez is olyan szükséges, mint az evés-ivás.
A legelső válaszoló vagyok!
Ezek szerint sok minden ki fog maradni az életünkből.:((
Érdemes várni,de nem ilyen sokáig!!!
Aki 25 éves létére még szűz, azzal vm gond lehet.
09-11,21:24
SZerintem is baj,hogy nem volt eddig.
Volt akit én utasítottam vissza,értelne is voltam hozzá.
Aztán 19-től mostanáig semmi. MOst meg én kaptam egy kosarat.
Gőzöm sincs mi lehet az oka. Talán otthon sem merném vállalni. Hihetelne,mi? 25 évesen.Pont az nem merném vállalni,hogy sexuális életet élek. Nagyon égne a pofám ha tudnának róla. Ez visszatarthat szerinted?
Óriási hátrányban vagyok már most. Pontosan mekkora is?
Nektek lányoknak ez mekkora gondot okoz,hogy egy fiú ilyen hátrányban van?
Ez mekkora baj?Hogy kűzdhetném le?
Nem tagadom néha azért jó lenne ha lenne valakim és odabújhatnék hozzá.
Na és pár nélkül,hogy oldjam meg a sexet? Főleg,hogy jó is legyen.Nem akarom,hogy mások tudják,hogy sexelek.Nekem ez nem természetes. Valami,titkos,felnőtt dolog amiről az ember nem beszél.
Miért van szükség sexre?
22:22
Túlságosan felértékelődött ez a téma. És ha még szűz vagy hátrányban vagy.
09:59
már abba is beleborzongok amit te írtál. Csak nekem ne kelljen mesztelennek lennem.
Hogyan lehet,hogy 25 évesenmég nem volt kapcsolatom?
Valahogy lecsúsztam ról. Nem is próbálkoztam senkinél,mert nem tartom magma alkalmasnak rá.Társaságba sem járok így annak sincs esélye,hogy más figyeljen fel rám.
Te vártad én még most is tartok kicst tőle. Selejt vagyok biztos.
Egyszerűen gáz lenne ha otthon tudnának ról meg nem tartom magma érdemesnek rá. Talán ezért nincs.
Nem tudom mit vesztek mégis fáj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!