Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat mulasztok ha nem sexelek?

Figyelt kérdés

Miből maradok ki? tényleg olyan jó?

MIndegy kivel,hol,mikr? Csakkezdjem el?

Tényleg olyan nagy dolog vagy nem is olyan nagy dolog a sex.

Nekem az utóbbit mondták. Nem olyan amilyennek általában képzelik.

2009. szept. 11. 20:13
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

utolsó valszóló.

Azzal valami gond lehet.Szerintem is. Énis azt valom,hogy érdemes várni valaki olyanra csak meddig? Eddig nem biztos?

A cucc meg nem rohad.Tul sok sem tud összegyűlni,mert lebomlik.

Inkább a leki ,pszichés része lehet rombolóbb,hogy nincs sex,nincs barátnő.

2009. szept. 14. 10:13
 22/39 anonim ***** válasza:

Húúú, barátom, nem lennék a helyedben! Neked jól leépíthették a magabiztosságod! Illetve nem hagyták felépülni.Mindegy ki- mit gondol,senkinek semmi köze hozzá, de valószínű gondolják hogy sexelgetsz. Elégre ez elfogadott és normális dolog ilyen korban. Ha nem haragszol meg a kérdésért: azon még nem gondolkoztál hogy egyáltalán a lányok teszenek-e? Abban sincs baj ha a fiúk, de ezt magadban kell rendebe tenned, van a ki még magának sem vallja be. Viszont ha az ismerősök- vagy családi körben ha felmerül a sex, házasság, stb témák és elzárkózol vagy passzív maradsz akkor mérget vehetsz rá hogy melegnek néznek, még ha konkrétan nem kérdeznek rá akkor is.Most eldöntheted hogy mi a cikibb: az hogy barátnőd van és tudják hogy sexeltek vagy az hogy nem vagy az de még is melegnek könyvelnek el. Magabiztosság-magbiztosság-magabiztosság!

30F meleg és magabiztos

2009. szept. 16. 21:33
 23/39 anonim ***** válasza:

A 09:59-es vagyok, de miért, lenne kinos számodra, ha tudják, h.szexelsz.Milyen vallású vagy, amiatt??? A szex nem egy beteges dolog, hanem teljesen normális. Miért lenne ciki a szüleid előtt, ők is csinálták/csinálják.

Egyébként lehet, h. tényleg meleg vagy???

Próbálj belegondolni, férfival el tudnád képzelni? Gondolom azért már masztiztál. olyankor mire gondolsz?Illetve melyik nemre?

Már nagyon érdekel, h. mi lehet a gond veled, bocsi,h. igy fogalmaztam, de azt hiszem, már te is tisztában vagy vele,h. vm gond az van...

Esetleg vm különös testi hibád lenne, ami ennyire gátlásossá tesz?Mire leirtam rájöttem, h. ez a gondolatmenetem zsákutcába fut, mivel attól még kivánnád a nőket...

Mit vált ki belőled, ha elképzelsz 1 mesztelen női testet?

OK! irtad,h. ez vm pszichés dolog, de vminek csak történnie kellett,h. ilyenné válj...

Mikor eleinte csináltam án is titkoltam, de csak azért, mert féltem kinyirnak a szüleim, na mikor kiderült, jött is a lelki terror!!!

Légyszi, légyszi irj minél előbb!!!Nagyon örülnék, ha rá tudnánk jönni, mi is a problémád!

2009. szept. 17. 09:53
 24/39 A kérdező kommentje:

Szeva 30 meleg F

privátban töbet írnék,mint itt.Be kell érned ezzel.Vagy jelentkezel.

Sosem volt magabiztosságom.Önbizalmat is hallomásből ismerem. Az jó ha te úgy gondolod,de szerintem senki sem hiszi,hogy akárkivel is sexelgetek.

Az lehet,hogy normális dolog csak nekem még senkim sem volt.egyik napról a másikra feltűnő lenne.Zavarna,hogy tudnák,hogy beszélnek a hátam mögött,hogy tudnának róla.

A lányok tetszenek.Egy fiú sosem teszene. Pár hónapja el is szúrtam egy nekem tetsző lánynál.

Nem is ez a kérdés,hanem,hogy miért nemmerek kezdeményezni.Meg se próbálom. jó szórakozni sem járok.

Lehet az az oka,hogy nem is tartommagam alkalmasnak rá.Sem a csajozásr sem arra,hogy barátja legyek valakinek arra meg aztán végképp nem,hogy egy nekem tetsző lánnyal összejöjjek???? lehet????

A családban nem kerül szóba sex.Még a testvéreimmel sem.

szerncse. Miután emberek közé sem járok ritkán találkozom a témával,de akkor kimegyek valhova,hárítok ill. az egész kellemetlen. Főleg ha tudnák.

Tényleg nem tudnék mit kezdeni azzal,hogy ha otthon tudnák,hogy egy lánnyal találkozgatok vagy nála alszok.

Ne tudják,hogy van kivel ágybabújnom.

Ráadásul még az sem biztos,hogy lenne hozzá elég bátorságom.

Hogy szerezzek magabiztosságot??? Miből??Honnan?

Iszonyat hátrányban vagyok.

Maga a szüzesség ténye is visszatart attól,hogy közeledjek valakihez. A közeledéshez sem értek,mert,hogy sosem próbáltam. Az én korosztályomtól már nem a tapogatózást várják,hanem a cselekvést,határozottan.

inkább a sex legyen kínos,mint,hogy másnak hisznek. bocsi

köszi

09:59-es

Nem a vallás miatt.

neked is szól ha írsz privátban ott jobban kifejtem ha gondolod. Köszi,hogy érdeklődsz.

Maga a tény.Már a téma is kellemetlen. HA eddig lett volna most más lenne a helyzet. Akkor könnyebb lenne.De így. Az egész kínos,még sosem voltbnőm.Persz attól még dughattam volna. de nem.

Sziasztok,vele szoktam dugni. ugyanmár!! Még csak eljárni sem szoktam otthonról.Nem volt olyan,hogy elmegyek buliba és másnap jövök haza.

Miért,te,hogy adtad be otthon? Nem kell,hogy beszéljenek róla testvérek,rokonk.stb....

Aztán szégyenlő is vagyok.Legalábbis nem szeretek vetkőzni.

A szüleim nyugdíjasok.

Pesz,hogy masztiztam már.Ritkán szoktam bármire is gondolni.Különösebben nem is élvezem.

Semi gond a fogalmazásért. szerintem sincs valami rendben.

Nincs testi hibám.tök átlagos vagyok.

Látod ez az,nem is szoktam kívánni a nőket.Esetleg nagyon ritkán. A maszti sem jó. Még fejben sem futok olyan szekér után amit nem érhetek utol.

Mit vált ki ha mesztelen nőre gondolok? egyenest :-)

Gőzöm sincs,hogy mi történhetett.Gátlásos vagyok,önbizalom hiányos.

A külsőmmel különösebb baj nics,az más,hogy én nem igazán szeretem,de semmi különös.Kopaszodok.Gimi után gyorsan kezdett hullani.Néz sok kicsi sokra megy. Sok kis rosz tulajdonság is sokra megy. Akkor miért kellenék bárkinek is.Következés képpen meg sem próbálom. Mint írtam nem is tartom magam alkalmasnak rá. Ez baj lehet?

Már az is zavar,hogy ezt a sokmindent ide leírtam.

Akkor képzelheted a többi mennyire zavarna,mennyire égne az arcom és van egy olyan érzésem,hogy nem fogom tudni elkerülni a nagy pofáraesést.

2009. szept. 17. 20:17
 25/39 A kérdező kommentje:

zavar is,hogy kimaradok belőle csak tenni nem merek ellene. meg nem tudok. Hogy pótolhatnám be a lemaradást? sehogy...

szánalmas vagyok

2009. szept. 17. 20:19
 26/39 anonim ***** válasza:

Na, hallod, nem vagy semmi...

Egyébként én nem megmondtam, rájöttek: elszöktem éjjel, anyunak meg feltünt, h. nincs a papucsom.Ezt a cetlit hagyta az ágyamon: "csak meg ne bándd"!!!Hát igen, de én csk 17 voltam! nem értem miért lenne gond, ha rólad, kedves 25 éves tudnák, h. szexelsz...

Sajnos nincs most időm, majd még irok.Ja, és ne félj a visszautasitásoktól, én a férjemet legalább 10-szer küldtem el, mig elkezdtünk járni.

Ja, és még vm, végülis nem is az a gond, h. nem szexelsz, hanem az, h. nem mersz kapcsolatba bonyolódni. Próbálkozz, ha megszeret, egy lány, a többi nem lesz gond...(engem nem zavarna egy szűz pasi).

+vannak félénk lányok is, na velük, prób, ne a köznyék menő bombázóival.De tényleg hajrá, mert 25 évesen nem annyira gáz ez, mint később lesz.

Szerelmes voltál már???

2009. szept. 18. 06:52
 27/39 anonim ***** válasza:

és ne beszélj lemaradásról+ szánalmasságról!!!

magadat teszed szánalmassá. Ha tényleg teljesen átlagos a tested( már kiváncsi vok), akkor meg mit parázol???

2009. szept. 18. 06:56
 28/39 A kérdező kommentje:

inkább senkinek érzem megem:-) nem semminek

azért lenne gond ha tudnának róla,mert gond lenne,nekem gondot jellente.nem tudom elmagyarázni.

nem kimondottan a visszautasítástól félek inkább attól,hogy beégeg míg kosarat kapok.

meg attól,hogy híre megy.

Biztos,hogy van olyan lány akit nem zavarna,hogy szűz vagyok meg az egász csajozásban tapasztlatlan,de ő is elmondaná legalább 1 bnőjének meg az 2 azok meg 4-nek és aztán sokan tudnák,hogy még csak most kezdte. ez is zavarna

1 nincs kivel kapcsolatba bonyolódni,2,igazad van,mert nem is biztos,hogy mernék. Elég bizalmatlan vagyok.Mindenben azt látom,hogy leszerepelek.

Odáig el kellene jutni,hogy megszeressen.

Sok mindennel van nálam gond. Naponta találkozok középiskolásokkal és közülk is sokan sokkal határozottabak,talpraesettebbek,mint én. Mellettük is kicsnek érzem magam.

bemegyek egy bevásárlóközpontba és látszik rajtam,hogy el vagyok veszve. Látni lehet rajtam,hogy ....

A lányok azért kiszúrnak minde ilyet..... csak próbálkozz nyugodtan...rámnéznek és leírnak...próbálkozhatnék ahogy csak akarok..megkímélném magam a biztos vereség tudatában.

Ha meglátok egy lányt aki véletlenül tetszik belül az játszódik le,hogy arconcsapom maga egy ..hova gondolsz,szedd már össze magad.. mondattal kísérve.

Kevés vagyok a lányoknak.Ezt már elkönyveltem és valószínű ez is egy nagy hiba.

Én akkor is gáznak és szánalmasnak tartom magam meg a helyzetet.

Nagyon éretlen vagyok.még mindíg.

szerelmes? mág általánosban volt olyan,hogy hamar elröppent pár óra ha arra a lányra gondoltam,de ezt leszámítva semmi.

Akivel lehetett volna valami ő tetszett,tetszik,de nem voltam belé szerelmes,odáig nem jutottunk el.

Az egészen parázok. Úgy oldom meg a dolgot,hogy nem foglakozok vele az életben és nem fáj,nincs gond.Eszembe se jut,hogy bróbálkoznom kellene. Csak így nem oldódik meg semmi.

Az ídő meg pereg...későb még rosszabb lesz...nem tudok a helyzettel mit kezdeni,kevés vagyok a lányokhoz...nem foglalkozok vele és nincs probléma. így lehetne összefoglalni.

Aztán lehet,hogy csak túlpörgöm az egészet és ha lenne lehetőségem bnőre minde menne magától.

Vagy csak be kellene rúgnom egy buliban és dugni valakivel eggyet. Nem lehet,hogy ezt kellene csinálni?

Buliba se szeretek járni.

Tudom,hogy lesz valahogy majd,csak akkor még kellemetleneb lesz.Ezért kellene minél előbb.

2009. szept. 18. 19:44
 29/39 A kérdező kommentje:

Azért is parázok,mert csak hallomásből ismerem az önbizalmat,magabiztosságot,talpraesettséget sok egyéb tulajdonságot amit a lányok a fiúkban keresenk és belőlem hiányzik.

Az egy dolog,hogy én nem rajongok a testemért,de nem hiszem,hogy emitta utasítanának vissza.Amilyen cpalik oldalán nőket látok még énis beleférnék. Csak a többi hiányzik belőlem.Érted? A lényeg.

Ezrét mondtam,hogy sok kicsi rossz sokra megy.

2009. szept. 18. 19:50
 30/39 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4161..

most talátam itt,még csak kettőő válasz jött rá

2009. szept. 18. 19:52
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!