Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, akit az óvszer annyira zavar, hogy nem élvezi a szexet, esetleg fel sem áll? Ez nem gáz egy kicsit? Merevedési zavar.
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 18:30
11/17 anonim válasza:
Nehéz úgy másra gondolni, hogy folyamatosan a gumit érzed... Amúgy igazad van, meg persze, érthető, hogy a csajok sem szívesen használják a tabit, ha nem muszáj, de én se szívesen használom a gumit, ha nem muszáj :P Akkor inkább már legyen orál-anál vagy vmi csak ne kelljen óvszert használni. Tényleg nagyon utálom :(
12/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de én is piszkosul utálom a gumit. A páromnak semmilyen merevedési zavara nincs, mégis amikor gumi kerül elő, bizony ő is lelankad egy picit, mert ő is annyira utálja. Mi a Pharmatexre áltunk rá ezért, így még hormonokkal sem bombázom a testemet. Én nem mondom azt ilyen flegmán egyetlen pasira sem, hogy gáz, amiért lelankad a gumitól. És nem impotens még ettől. Te pedig nagyon tiszteletlenül beszélsz a barátodról a háta mögött. De persze a dolgod, a te véleményed. Mindenesetre nekem ez a véleményem erről.
13/17 anonim válasza:
Osztom az utolsó válaszoló véleményét. Ilyet egy érett gondolkodás. A többi meg ... inkább nem is véleményezem őket...
14/17 anonim válasza:
én jártam már úgy ( 2 sráccal is, akik 20+osok voltak), hogy alapjáraton álltak, viszont ha felkerült a gumi az istenért se mentek el, lelankadtak, gondolom nem áramlik úgy a vér, vagy szorít, vagy nemtudom, de elég frusztráló érzés nekem is ez a gumis dolog.. :> 20/L
15/17 A kérdező kommentje:
Egy egészséges pasinak nem lankad le az óvszertől a pénisze, ezt ne mondja már nekem senki! Lehet, h 2 perc helyett 4 perc alatt megy el, de ez nem is feltétlenül baj. De hogy nem tud elmenni! Én ezt nehezen tudom elképzelni..
Ja és nem szidom a barátomat, nincs is olyanom :) Férjem van. De mi mindig is naptár és gumi módszerrel védekeztünk, nem vállaltam volna be a hormonokat és a párom sem várta el tőlem. A hüvelykrém nem rossz ötlet amúgy.
2009. szept. 15. 14:01
17/17 A kérdező kommentje:
Ez aztán az érv! Gratulálok! Szerencsére mi csak szeretkezni szoktunk, nem BASZNI :S
2010. szept. 2. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!