Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, akit az óvszer annyira zavar, hogy nem élvezi a szexet, esetleg fel sem áll? Ez nem gáz egy kicsit? Merevedési zavar.
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 18:30
1/17 anonim válasza:
Akkor az nem az óvszertől van.
3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is gáz :) De akkor miért takaróznak itt nagyon sokan azzal, h nem TUDJÁK óvszerrel csinálni, szedjen a csaj gyógyszert?! Ezzel tulajdonképpen beismerik, h félig impotensek :)
2009. szept. 9. 18:34
4/17 anonim válasza:
Így van ráfogják az óvszerre az impotensségüket. 28/F
5/17 anonim válasza:
Hát én sosem takaróztam ilyennel. 1xűen felállt és kész. :)
6/17 anonim válasza:
nekem van egy barátnőm,aki mindig azt meséli,h oylan pasikkal akad össze állandóan,akiknek áll-áll és ha előkerül az óvszer,akkor az istenért sem lehet felállítani...utána persze egyből beleugranak a megszakításos dologba,amihez csak gratulálni tudok.Egyszerűen nem tudom elhinni,h ennyire kényes legyen egy srác.
7/17 anonim válasza:
Én is GYŰLÖLÖM az óvszert :( Ez nem merevedési zavar, meg igenis lehet ilyen. Maga a tudat h ott van előttem egy csaj, akit meg lehetne dugni, ehelyett meg dugjak meg egy műanyagot, meg pláne az egész olyan, mintha egy zsákot húznának rá és mintha valami takargatnivaló lenne :S Nagyon utálom, nem azt mondom, hogy nem áll fel, hál' istennek ilyen problémám nincsen, de volt már olyan, hogy elment a kedvem az egésztől. Meg sokkal kevésbé élvezetes a szex is, mert folyamatosan érzem, és az jár a fejemben, hogy ezzel az erővel elővehetnék egy nejlonzacskót és belerejszolok... Jó, tudom, gáz, de van ilyen :P
8/17 A kérdező kommentje:
28/F! Én is így gondolom, nagyon jó ezt egy férfi szájából (billentyűzetéből) hallani (látni). Csak az a baj, h szegény tapasztalatlan kiscsajok meg beveszik ezt a szöveget..
2009. szept. 9. 18:41
9/17 anonim válasza:
Gáz ez a gondolkodás a mai világban öcsém és nagy primitívségre vall
10/17 A kérdező kommentje:
18:40 De nem ér meg az a pici kellemetlenség annyit, h ne kelljen a csajnak teletömnie magát minden sz*rral? A csajnak is jobb nélküle érzésre, de a hormonoknál mégiscsak jobb! Gondolj másra szex közben! Vagy neked végig csak a kotonon jár az eszed???
2009. szept. 9. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!