Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy kis véleményt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy kis véleményt kérni!? Szombaton együtt voltam a barátnömel, mármint nem feküdtünk le csak petting.

Figyelt kérdés
Aztán volt 1-2 ilyen szitu amikor gumi nélkül beraktam, de csak beraktam szal nem csináltuk ugy. Meg én elötte már egyszer el is mentem, szóval nem is voltam annyira felizgulva, simán ugy átadtuk magunkat a petting varázsának...másnap reggel a leányzom ugy kellt fel hogy pár csepp vér volt a bugyiján,de nagyon minimális mennyiségben...ez mitöl lehet szerintetek? amikor ez volt akkor volt a ciklusának 16. napján, szóval még nem kéne megjönie, meg mondta hogy egy kicsit befájdult egyszer a hasa is amikor a dolog volt rá pár órára...nem érzem ugy hogy valami bajnak kéne lennie szerintem....lehet ez meghüléstöl vagy valami? várom a tippeket...köszöntem :)
2009. szept. 7. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aktus után 2 héttel teszt! Ha negatív, 3 hét múlva is teszt! Az már 100%-os eredményt mutat.
2009. szept. 7. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Előnedvnyi mennyiségű ejakulátumtól teherbe esni? Hol éltek? :)) Még ha az urethrájában _esetleg_ maradt is az első ejakulációból egy kevés, akkor sem _elég_ az a pár cseppnyi folyadék hozzá. _Hiába_ van benne spermiumsejt, egy fecske nem csinál nyarat (konkrétan kb. 100 milliós spermium count alatt a férfi meddő)...

Ha nagyon aggódsz, végezz tesztet a következő menstruáció előtt (teszt válogatja). És máskor akármit akárhova is teszel, húzd fel az óvszert.

2009. szept. 7. 20:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék veled vitatkozni, de ez az egész nem játék. Azért próbálom elérni, hogy kicsit verje le a víz, mert tinédzser koromban (17) felelőtlenül szeretkeztem egy sráccal, egy egyetemi buli után. Óvszer nélkül történt az aktus, orgazmus előtt kihúzta belőlem kb. fél perccel. Láss csodát, nem jött meg, 17 évesen abortuszt kellett átélnem. Eggyáltalán nem játék ez az előnedv dolog sem...
2009. szept. 7. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:

befájdult

1) mijez a befájdult?? hány éves vagy te?? atya világ, neked még a játszóteren lenne a helyed, nem pettingelni.

és igenis lehet terhes az ember lány az előnedvtől. nem sok rá az esély, de akkor is megvan!!!

uh xard össze magad gyerek, és hívj meg a keresztelőre.

2009. szept. 7. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én attól félnék a helyedben, hogy a benned maradt sperma az elélvezés után, bekerült a barátnőmbe..
2009. szept. 7. 21:26
 16/16 A kérdező kommentje:
amikor elöször elmentem utána szépen megmostam meg minden...viszont mostanra már olyan tünetei vannak akinek megfog jönni (néha fáj a hasa, mell nagyobodás, stb)..szóval ugy néz ki hogy felborult egy kicsit a havija
2009. szept. 7. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!