Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy kis véleményt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy kis véleményt kérni!? Szombaton együtt voltam a barátnömel, mármint nem feküdtünk le csak petting.

Figyelt kérdés
Aztán volt 1-2 ilyen szitu amikor gumi nélkül beraktam, de csak beraktam szal nem csináltuk ugy. Meg én elötte már egyszer el is mentem, szóval nem is voltam annyira felizgulva, simán ugy átadtuk magunkat a petting varázsának...másnap reggel a leányzom ugy kellt fel hogy pár csepp vér volt a bugyiján,de nagyon minimális mennyiségben...ez mitöl lehet szerintetek? amikor ez volt akkor volt a ciklusának 16. napján, szóval még nem kéne megjönie, meg mondta hogy egy kicsit befájdult egyszer a hasa is amikor a dolog volt rá pár órára...nem érzem ugy hogy valami bajnak kéne lennie szerintem....lehet ez meghüléstöl vagy valami? várom a tippeket...köszöntem :)
2009. szept. 7. 19:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Ha szűz volt a barátnőd, akkor lehet, hogy megsérült a szűzhártyája attól, hogy beraktad, illetve az is lehet, hogy átszakadt neki.

Illetve az is előfordulhat, hogy felsértetted a hüvelyének a falát és attól vérzett.

2009. szept. 7. 19:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mivel már betetted a péniszed a hüvelyébe, megtörént a behatolás, a barátnőd nem szűz. Védezés nélkül történt az aktus, óvszer nem volt rajtad. Ennek következtében előnedv kerülhetett a barátnődbe, mely tartalmazhat megtermékenyítésre képes spermiumot. A barátnőd a ciklusának 16. napján járt, pont amikor a legtermékenyebb. A helyetekben beszélnék egy nőgyógyásszal a továbbiakról...

2009. szept. 7. 19:37
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
nektek annyi eszetek van :D ha már berakod neki most őszintén mér nem dugtok egy jót? mi értelme van ennek így? egyébként meg nem valószinű hogy terhes a vér meg lehet hogy szűz volt és átszakadt
2009. szept. 7. 19:38
 4/16 A kérdező kommentje:
hát amugy már nem szűz :D szal ez kizárva...amugy meg azé nem dugtunk egy jot mert játszotunk egymásal, tudod izgatás...
2009. szept. 7. 19:41
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Hát szerintem ha már beteszed az nem izgatás hülyeúr :D
2009. szept. 7. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyik barátnőmmel is volt olyan, hogy akkor vérzett, mikor már nem volt szűz. Lehet, hogy a te barátnőddel is ez volt.

2009. szept. 7. 19:45
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
miértelme van berakni csak úgy? és olyankor bennevagy timeg így egyhelyben beszélgettek közben vagy micsoda XD
2009. szept. 7. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Akkor bocsánat, azt hittem még szűz volt. De nem tudom min nevetsz, szerintem annyira nem vagy nevetséges szituban. Az előnedvtől is teherbe lehet esni ( igaz ennek kevés az esélye ), de középidőben főleg!
2009. szept. 7. 19:48
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

Emberek! Ő írta h előtte elment már..és utána rakta be... a spermiumok 24óráig életképesek!

És írja.. hogy element, aztán berakta.. hát istenemm..

Jobb lenne egy teszt 2hét után :S..

2009. szept. 7. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt magyarázom. De nem az a gáz... Hanem az hogy középidőben volt a lány, előnedv kerülhetett belé és a női szervezetben minimum 3 napig életképes a spermium, de volt olyan nő, akinek egy hét múlva is találtak a szervezetébe életképes hímivarsejtet.
2009. szept. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!