Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet velem, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet velem, hogy a jóval idosebb férfiak (30-on túl) jobban vonzódnak 21 évesen hozzám mint a huszonéves srácok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

mert a 20on éveseknek az kell h a csaj egyből az ágyukba másszon. (tisztelet a kivételnek) akkor már nem vagy szuperszexi ha nem a legmenőbb cuccokba jársz, nem úgy beszélsz h "szercsi, meg puszcsi" és nem a plázában töltöd az idődet. A 30as pasiknak meg komolyabb nőkre van szükségük, nem ilyen koravén pics..kra.

Mondom, tisztelet a kivételnek...

2009. szept. 5. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
a kérdésedet se értem..
2009. szept. 6. 04:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert a 30 évesek, így szeretnék növelni az önbizalmukat, hogy meg tudnak szerezni egy minimum 10 évvel fiatalabb csajt. A huszonéves srácok többsége pedig csak szórakozásra vágyik és nem kötöttségekre, és amennyiben te túl komoly vagy, akkor nekik ez nem jön be. 27L
2009. szept. 6. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Valóban így lehet,igaz még nem hallottam fériak szájából. ;)
2009. szept. 6. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek a 20-on éves lányok és az én önbizalmam is gazdagon hízna. :D

A többit nem írom, mert más írta.

Egy faszi

2009. szept. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!