Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! : Nektek elég szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! : Nektek elég szokott lenni az óvszernak az ondótartálya?

Figyelt kérdés

25 éves pasi vagyok

Én is ugy huzom fel a gumit, ahogyan kell(báris én igy tudom): a hüvelykujjam és a mutató ujjammal közrefogom az ondótartályát az óvszernek, és aztán felgörgetem a többi részét.

Viszont ejakuláció-kor nem elég az ondótartály, azaz az óvszer oldalán, de persze a belsejében is végig menne az ondó, néha megy is. Nagyobb óvszert kellene, hogy vegyek?, de akkor meg máshol nem passzolna? Ti hogy vagytok ezzel?

Igazából nem is szeretek az óvszerbe "elmenni" , csak barátnőm ragaszkodik hozzá, inkább lehuznám a gumit, és wc papirra, vagy zsepire..., jobban esne

2009. aug. 31. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Akkor miért nem csinálod úgy, ahogy szeretnéd. Mondd a barátnődnek, hogy neked úgy jobb lenne, legalább próbáljátok ki. Persze ne a közelében csináld, nehogy rossz helyre is kerüljön a cuccos.
2009. aug. 31. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Az a helyzet, hogy én se szeretek óvszerbe elmenni. Összesen 1x élveztem el abba. Kérd meg a barátnődet, hogy elmehess a testére vagy a szájába, így sokkal jobb :)
2009. aug. 31. 22:54
 3/16 A kérdező kommentje:

Áhh, arra szinte semmi esélyt nem látok egyenlőre, hogy a testére élvezhessek, pedig jó lenne.

Az meg, hogy néz ki, hogy amikor elélveznék, akkor visszatartom egy pillanatra, kiugrom a mosdóba, és ott elélvezek :S, mert valahogy az nem tetszik neki, hogy elélvezéskor kilövell a cuccos, ezért szereti, ha óvszerben marad a cucc.

2009. aug. 31. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, lány vagyok, de mondta ezt neked hogy nem tetszik neki??? Ez de fura... És pl ha orálisan elégít ki hogy oldja meg ezt a nemtetszést?

Egyébként nem hinném, hogy létezik nagyobb végű óvszer (De persze kérlek javitsatok ki ha tévedek, mert érdekel!), mindenképp beszélj vele, szerintem jó lenne ha mindketten ugyanúgy élveznétek...

L25

2009. aug. 31. 23:14
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Az a tartály eleve pici, nem csak neked nem elég, nekem sem. Sőt szerintem senkinek sem, és igen amint megtelik elkezd az oldalán felfelé menni az ondó. De ez szerintem direkt ilyen, szánt szándékkal nem csinálták nagyobbra.

Nem ismerem a barátnődet, és nem írtad hány éves, de picit éretlennek tűnik, szerintem el kellene beszélgetned vele lassan bizonyos dolgokról, vagy pedig ajánld neki ezt az oldalt, vagy csak másolj be neki linkeket a jobb kérdésekét. Én is szoktam, azért tanulni is lehet itt. :)

2009. szept. 1. 08:11
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Akkor keress egy olyan lányt, aki úgy szexel Veled, hogy neked is jó legyen. Amúgy az óvszeren kívűl még nagyon sok féle módszer van, nézz utána
2009. szept. 1. 08:54
 7/16 A kérdező kommentje:

23:14-es:

Ha orálisan elégít ki, akkor is gumiban vagyok. Nem szeretem, és kezdem is kicsit unni, mert szerintem minden pasi ugy van vele, hogy a legjobb, ha óvszer nélkül megy az elélvezés.

Nem tudom, hogy ezt hogyan mondhatnám neki. 2 hónapja vagyunk együtt, és kb. 2 és fél hete élünk szexuális életet, de 7 napból legalább 6-on, szóval majdnem minden nap.

Nagyon kedvelem a csajt, és rosszul érintene, ha most ráhagynánk a kapcsolatot, ha rosszul kérdezem ezt meg tőle, mert már egy éve nem volt barátnőm.

Mint mondtam nagyon kedvelem, de azt nem mondanám, hogy már ez szerelem.

2009. szept. 1. 12:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Számomra hasznosak voltak :)

2009. szept. 1. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Orálisan is gumiban? Hmmm, ez nekem kicsit fura. Most akkor ennyire "undorodik" a spermától, vagy ennyire fél érintkezni vele, nehogy "rossz helyre" kerüljön? Szerintem mindenképp beszélnetek kéne erről óvatosan, mivel még nem túl régóta vagytok együtt. De az is lehet, hogy majd idővel feloldódik és egyre jobb lesz. Attól függ, mennyire zavar ez téged. Ha kis idő múlva nem változik, és téged már tényleg nagyon zavar, akkor érdemes beszélni vele erről.

22/L

2009. szept. 1. 21:24
 10/16 kolosszus22 ***** válasza:
94%

Nekem ez elég fura, ilyen csaj mellett én sokáig nem maradnék meg. Még, hogy orál közbe is gumi legyen rajtam. Ez olyan mintha a nő nem fogadna el teljesen és viszolyogna tőlem. Legközelebb ha kinyalod akkor rakj a nyelved és a puncija közé egy fóliát v. zacskót, majd meglátjuk mennyire fog neki tetszeni!

22/F

2009. szept. 26. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!