Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy maradjak?

Azt megkérdezhetem hogy mennyi idősek vagytok?
Én úgy gondolom hogy egy jó és boldog kapcsolat hoszútávon csak úgy működik ha a szex is harmónikus és kiegyensúlyozott... Én nem hiszem hogy szex nélkül az egész életedet le tudnád élni és hát ha még szereted is ezt nem fogod kibírni annak meg nincs értelme hogy még kibírod évekig majd megcsalod vagy miegyéb és találj egy olyat aki a fellegekbe juttat és oylan örömöt szerez és nem is fogod érteni hogy hogy voltál képes éveket elpazarolni egy oylan ember mellett aki hozzád nyúlni sem volt képes.

Bunkó leszek....
3 éve nem élveztél?
Vagy meg-meg csaltad... Mert akkor már mindegy mit csinálsz. Ha nem megy nem kell eroltetni. Neki is megvan a magához hasonló párja. Keress magadnak igazi pasit, mert meghülyülsz. O nem fog változni.
De ha nagyon jó vele élni (gazdag, stb.) akkor csald ahogy birod.
Pusszantás

Ennek így nincs értelme. Igaz, hogy a szex nem minden, de nélküle egy párkapcsolat (hosszútávon, felnőttként) nem párkapcsolat. Ha te kívánod (kívánnád) a szexet, kizárt dolog, hogy hosszútávon kibírnád nélküle.
Nem szívesen mondom ezt, tudom, hogy sz@r érzés lehet, de el kellene, hogy hagyd. Ez így nem fog működni, ennyi idő után nem valószínű, hogy később még belemenne a dologba, kényszeríteni meg ugye nem lehet, nem is lenne értelme.
És inkább most hagyd ott, mint később, neked is jobb és neki is, 18 éves vagy, ne kösd le a legjobb éveidet egy ilyen ember mellett.
19/L

00.52. vagyok
Ennek így tényleg semmi értelme, még csókolózás sincs, uram atyám, ez azért durva... Tényleg el kellenne, hogy hagyd, ne pazarold rá a legjobb éveidet, még mindig ezt mondom. És hiába ígéri, hogy megváltozik, ne higyj neki, ha 2 és fél alatt nem történt semmi változás, akkor ezután se fog. Ha eddig nem kívánta a szexet, most miért kívánná?
Te pedig a végtelenségig úgyse tudnád elfolytani a vágyaidat, ez képtelenség, szóval ez a kapcsolat halálra van ítélve, ha most még bírod is, később már biztos, hogy nem fogod... És akkor inkább most hagyd el őt, mint pár feleslegesen rááldozott év múlva. Bármennyire is fáj.
19/L

mit mond miert nem?
massal sem csinalta eddig?
miota van benne ez a dolog, hogy nem? kicsit tobb infot tudnal errol irni, legyszi

Megint a Bunkó...
Elég unalmas csajszi lehetsz....
Hát ezt már nem hiszem el. Se csók se semmi?
Hány éves vagy? "Tudom, megígérem diszkréten magamban tartom."
És a párod? "Ezt nem biztos."
Lehet hogy szereted, de ezt a leges leghamarabb hagyd abba.
Azt hittem ilyen csak a filmekben van.
De én sem panaszkodom, mert én érzelem nélkül vagyok együtt 2 éve valakivel, Stb. ez nem az a kérdés....
:) gyere szeressünk egymásba :)
Pusszantás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!