Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már valamelyikőtökkel olyan, h sex közben lejjebb repedt picit a "bejárat"?
Figyelt kérdés
Ha igen,mivel kente,hogy ne legyen érzékeny?2009. aug. 3. 18:29
1/10 anonim 

válasza:

volt,annak a helye meg is maradt,pár mm-en kicsit "bővebb" lettem a bejáratnál,de nem vészes,csak olyan mintha kicsit ráncos lenne:D
nem mertem rákenni semit,csak ha huzodott,picit benyálaztam,és nem volt rajtam semmi ha tehettem
22/L
2/10 anonim 

válasza:

Kend be Neogranormonnal! Helyrehozza!
3/10 A kérdező kommentje:
azzal fogom meg körömvirágkenőcscel:) Sex közben vérzett is.Ugye a következő sexnél nem fog?
2009. aug. 3. 19:15
4/10 anonim 

válasza:

Nálam ez akkor fordult elő amikor gombás fertőzésem volt! Ah az elmúlt elmaradt ez is! Ma is előfordul néha, h megreped egy kicsit kenem a neogranormonnal azonnal, reggelre semmi gond!
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs fertőzésem.egyszerűen,csak lejjeb repedtem. Ugye a helye következő sexnél nem sérül meg és kezd el megint vérezni?
2009. aug. 3. 21:08
6/10 anonim 

válasza:

a pároddal ez volt az első alkalom? tehát most vesztetted el a szüzességed, mert ha igen akkor most megijedtem, még belegondolni is fáj :S
7/10 A kérdező kommentje:
nem már nem voltam szűz.nyugi a szüzesség elvesztése nem fáj:) max mire érzed hogy szúr már vége is:)
2009. aug. 3. 22:42
8/10 anonim 

válasza:

Óvatosak legyetek, ha nem gyógyul meg van rá esély, h újra megreped! Én javasolom a sikosítót! Nem tudom hány évesek vagytok, de nekem a baba gel bejön, olcsó és jó illatú és hasznos :) :)
9/10 A kérdező kommentje:
18-19 évesek vagyunk. Nedvességgel nincs baj,csak szűk voltam a szerszám mérethez:)Am ien repedés esetében mennyire vérezhet a csajszi?
2009. aug. 3. 23:40
10/10 anonim 

válasza:

Hát ezt nem tudom! Hidd el nem csak akkor jó a sikosító, ha gáz van a nedvesedéssel :) Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!