Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedésénél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedésénél történt már olyan valamelyikőtökkel, hogy nem jött meg a 7 napos szünetben?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor kiderült, hogy mi volt az oka? (Nem pont terhességre gondolok.) Mit csináltál, elmentél dokihoz? Nagyon megijedtél?
2009. aug. 8. 13:00
 1/4 anonim válasza:
Terhességi teszt!!! Aztán meg doki! Elméletileg a gyógyszer szinte percre pontosan beállítja a menstruációd,és nem elmulasztja.
2009. aug. 8. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy volt-e már valakivel ilyen. Én még csak 3 hónapja szedem, de mindig ettől félek, hogy nem jön meg a 7 napban.
2009. aug. 8. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
igen nekem volt ilyen kb két hónapja. csináltam egy rakat tesztet, fölöslegesen. néha előfordul az ilyen ne ess pánikba ha rendesen szeded nem lehetsz terhes. csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért de többet nem érdemes csak ha a következő szünetben sem jön meg. nem mentem dokihoz mivel nem írta a tájékoztató hogy forduljak orvoshoz.
2009. aug. 8. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy leírtad! Most megjött, csak mindig izgulok a szünet kezdete előtt, hogy vajon megfog -e jönni. Meg arra voltam kíváncsi, hogy muszáj-e doki ilyenkor rögtön, ha a teszt negatív. De akkor elég csak, ha másodszorra sem jön meg. Köszi még egyszer:)
2009. aug. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!