Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy csábítsam el azt a srácot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsam el azt a srácot?

Figyelt kérdés
Van egy srác, nekem nagyon tetszik.Egyszer régen lefeküdtünk egymással, de csak egyszeri alkalom volt.Azóta neki is és nekem is volt partnerem.De most egyikünknek sincs.az az igazság hogy eddig csak vele élveztem a szexet, és vele tudtam elmenni.Most újra vágyom az általa nyújtott örömökre.És tetszik is.Azt nem mondom hogy szerelmes vagyok, de tetszik.Szerintetek hogy tudnám rávenni, ha másra nemis egy kis szexre?Mert téll, vágyom rá.Konkrétan nem mondanám el neki hogy feküdjünk le.Valami ötlet?Előre is köszönöm.
2009. aug. 2. 21:14
 1/4 A kérdező kommentje:
lemaradt hogy 19 éves lány vagyok
2009. aug. 2. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak simán kérdezd meg szolidan... vagyis ez attól is függ, hogy mennyire vagytok jóban?!

Ha jóban, és nincs senkije, akkor kérdezd meg, ebbe a fiúk általában könnyebben belemennek, aztán kitudja, hogy hogy alakul...

2009. aug. 2. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos menni fog, alkalmi szexre bármikor kaphatónak tünsz.
2009. aug. 2. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapható alkalmi szexre bármikor.Ez nemigaz.Csak ez a srác érdekel.Egyébként jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni.Őt nehéz rávenni ilyenre mert annyira tiszteli a nőket hogy nemnagyon akar csak szex miatt összejönni valakivel. :(
2009. aug. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!