Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a srácot?
Van egy srác, akit nyáron ismertem meg, első perctől kezdve nagyon tetszik, úgy, ahogy még soha senki nem vett le a lábamról. Eleinte eléggé úgy tűnt, hogy én is tetszem neki, hiszen odajött bemutatkozni és többször is beszélgettünk. Mindig nagyon mosolygott rám, a barátai is ezóta viszonylag közvetlenek és kedvesek voltak velem, pedig nem is ismertek egyáltalán. Néha úgy láttam, fel is hívták rám a srác figyelmét, mikor megjelentem, de ő még nem vett észre. Viszont ez után volt egy kis kimaradás pár hónapig, amikor semmi nem történt, csak elment mellettem legtöbbször. Aztán egyszer megint megtört a jég és elkezdte kérdezgetni, hogy vagyok és mi újság. Aztán pedig sokat szemeztünk megint, ha csak messziről láttuk egymást, küldött nekem puszit is. De nem tudom hová tenni azt a pár hét kiesést, amikor semmit nem lépett. Most egy pár hétig még lehetetlen, hogy összefussunk, de jó lenne ha alakulna a dolog majd ha ismét találkozunk. Viszont nem akarok nyomulni, az lenne a jó, ha ő kezdeményezne valami konkrétat (randi, ilyesmi). Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?
Hülyeségektől légyszi kíméljetek, hogy villantsak neki mellett meg segget.
^
|
|
Igaza van, de ha biztos vagy benne, hogy bejössz neki akkor ritkán hangsúlyozom RITKÁN kacsints rá...én ettől felbátorodnék és odamennék a lányhoz:)
13:02 .. te feminista vagy? , vagy olyan igaz "partyba megbaszatom magam ribanc" ? ... ilyen hülyeségeket ne írj!
A válaszom meg az hogy biztos félt/fél kezdeményezni, igen mindenképp gyenge jelek sokaságával kell elárasztani, hogy igen, van miért elhívni ezt a lányt randira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!