Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam vissza a srácot?
Exemről van szó, rövid ideig voltunk együtt. Majd szakítottunk, bár szerettük még egymást. Ő nem bízott bennem. Ennek már jópár hónapja. Nemrég azt mondta, alakul a bizalom, talán még összejövünk, ha nyugodtabb lesz az élete. Illetve néha úgy érzi szeret, néha úgy, hogy nagyon nem. Mostanság újra sokat beszélünk, jól elvagyunk, nemsokára elvileg többet fogunk találkozni. Visszahúzódó srác, nekem is nehezen nyílt meg.
A szülinapi ajándéka kíséretében elmondtam neki, hogy még szeretem, ő azt, hogy nagyjából már túl van rajtam, lehet még összejövünk, nem tudja hogy alakul.
Mostanság csak mint barát dumálgatunk. Hogyan tudnám elérni, hogy újra belém szeressen, és összejöjjünk? Mert úgy érzem ez a kapcsolat kicsit sem fejeződött be a szakítással.
enis kb ilyen helyzetben vagyok azzal a kulonbseggel h mi 2evet jartunk , de korantsem mult el a szerelem a szakitasunk utan ami most 3honapja volt , egyikunk reszerol sem ...de bizalom nincs, pedig arra elpul minden.Probaltam smsben leirni, elmondani neki szemelyesen de meg mindig nem tud donteni...oszinten bevallja h szeret de megsem bizik bennem...bonyolultak ezek a pasik..
messze laktok egymastol?szerintem a legjobb szemelyesen beszelni vele...mert lathatja hogy oszinte vagy es tenyleg szereted:) L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!