Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Hogyan csábítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogyan csábítsam vissza?

Figyelt kérdés
hellósztok. 1 hónapig jártam a barátnőmmel és kb 2 hete szakítottam vele, mert olyat csinált ami nekem nagyon rosszul esett. De most nagyon hiányzik és ugyanúgy szeretem mint amikor együttvoltunk, ha nem jobban. Elmondtam neki mit érzek és hogy megbántam a dolgot, de ő azt mondta túltettte magát rajtam. Viszont én nem tudok nélküle élni, annyira hiányzik, szinte már aludni sem tudok. Mit tegyek hogy újrakezdje velem, hogyan csábíthatnám vissza? Légyszi adjatok tippeket, köszönöm
2010. aug. 13. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
én azért ennyire nem alázkodnék meg neki. ő tett rosszat és te könyörögsz neki? legyen tartásod!!!! viszont, ha tényleg nagyon szereted, akkor annyit tehetsz ezek után, hogy nem nyomulsz. elmondtad neki, hogy mit érzel, mit szeretnél és ő nemet mondott, akkor túl sok esélyed nincs. megpróbálhatsz neki udvarolni "újra", de ne legyél nagyon nyomulós. küldj neki virágot, vagy szerelmes levelet, esetleg hívd el újra randira. vagy csak mondd meg neki, hogy te nem akarsz semmit ráerőltetni, csak legalább találkozzatok és beszélgessetek egy kicsit. ne legyél nyomulós, csak lazán. és ha igent mondd, akkor tölts el vele egy estét. menjetek moziba, üljetek be valahova egy üdítőre vagy egy koktélra és mondd meg neki, hogy azért gondolja át, mert te nagyon szereted és szeretnél neki megadni mindent. aztán majd gondolkodik rajta. de ne legyél túl nyomulós, ahogyan azt írtam már, mert azt rühellik a nők. legyél laza, de szerelmes. és legyél kitartó. de ha ezek után is azt mondja, hogy nem, akkor felejtsd el. ismerkedj más nőkkel, bulizz és majd alakul a többi magától.
2010. aug. 13. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el ha ő már túltette magát rajtad akkor vége sajnos a nők sokkal keményebbek lelkileg hidd el én tapasztalatból beszélek
2010. aug. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!