Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a leszbikusokról?

Elfogadom őket úgy ahogy vannak.
De nem szimpatizálok velük,mert mivel leszbik tehát a saját nemüket szeretik és nem a fiúkat.Én pedig fiú vagyok...
19/F
Az előzőre reagálva:én 19éves lány vagyok,és a fiúkat szeretem,de az utóbbi időben 2X lefeküdtem a barátnőmmel!!!
Ez tuti nem normális dolog!!

Leszbikus és biszex nem ugyanaz. Engem sose érdekeltek a leszbi lányok, mert őket nem érdeklik a férfiak, most minek égessem magam azzal, hogy utánuk koslatok? De a biszex az más, ott ugyanúgy van esélyem, mint a heteró lányoknál.
Ha pedig a fiúk érdekelnek, akkor legrosszabb esetben is csak biszex lehetsz, leszbi már sose leszel.

23:34-vok
Ha a fiukat és a lányokat is szereted akkor nem leszbi hanem biszex vagy.
Hogy ez normális vagy nem,azt döntsd el te.Mert egyedül rád tartozik.
De ha engem kérdezel akkor a leszbinél 1 fokkal jobb a biszex,mert akkor a fiukat is szereted.És az jó mert én is fiú vagyok.
Annyi biztos hogy ha szép lány vagy és szereted a fiúkat akkor szívesen,jól megraknálak hátulról mint a parasztbácsi a szekeret:D
Ez van,ilyen az élet......
19/F

Háááát...figyelj,
Nézzünk két párt.Az egyik 2 meleg férfiból a másik pedig 2 leszbikus nőből áll.Mint tudjuk,most már ők is házasodhatnak.A házas élet lényege:a kapcsolatból előbb vagy utóbb (általában,persze csak heterok között)gyermek születik,tehát szaporodás.A másság lényege pedig csak az,hogy az illető élvezze amit csinál,tehát semmi haszna a világ számára.(itt a szaporodásra gondolok)
Sőt!Hallotátok már?Van ahol fogadhatnak örökbe gyermeket is!És annak mi az értelme?2 más emberből (mázli ha nem) de 3 más lesz.Persze amit annak a gyereknek élete során el kell viselnie(pl:tanárnő -Petike ki fog jönni szülöire?Apukád,vagy Apukád? vagy a többi gyerek mit mondhat neki)az lehetséges,hogy rossz útra tereli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!