Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ikerszex? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
a barátnőm 20, én 19 és van egy egypetéjű ikertesója. én szeretnem, ha beszállna harmadiknak, tök jó lenne 2 ugyan olyan gyönyörű lánnyal együtt lenni, de ő teljesen elzárkózik ettől, sőt, egyenesen gusztustalannak tartja!
hogy vegyem rá?
2009. júl. 26. 15:47
1/35 anonim válasza:
Gondolj már bele kicsit jobban!
Érthető,hogy nem szeretne együtt szexelni a saját testvérével...
2/35 anonim válasza:
Te magad is gusztustalan vagy, nemcsak az ötleted.
3/35 anonim válasza:
dugd meg külön őket. aztán mond el nekik hogy mind2vel nyomtad, akkor már mindegy.
4/35 anonim válasza:
mmmm ez csodálatos lenne. én is lehegesztettem egyszer a csajomat a hugával együtt . nagyon jó volt
5/35 anonim válasza:
Ezek után örülj neki, ha nem szakít veled!
Gusztustalan, amit kérsz tőle, normális ember a saját testvérével nem szexel! Gondolkozzál már kicsit!
6/35 A kérdező kommentje:
tyűűh, a hegesztő srác az hatalmas figura:D
most meg, hogy leült a téma...:S
2009. júl. 26. 16:28
7/35 anonim válasza:
Ja. Eléggé gusztustalan! De egy idevágó vicc, ja valaki nem ismerné: Egy ikerlánypár egyik tagjának férjétől kérdezik a hawerjai. Mond! Nem keverted még össze őket? Dehonynem. És hogy jöttél rá? A sógornőm mindig megköszöni...
8/35 anonim válasza:
te hülye vagy. sosem fogod őket egyszerre meghúzni. bár szerintem külön sem. ezek után örülj hogy nem szakított veled.
9/35 A kérdező kommentje:
csalódtam a férfi társadalomban... itt csak a hegesztős gyereknek van f@asza!!!
2009. júl. 26. 17:27
10/35 anonim válasza:
hát beszarás vagy a hegeszőmájszterrel együtt XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!