Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előnyei a körülmetélésnek?
Mi miatt szokták körülmetéltetni magukat, gondolom nem csak a szűkület miatt?
Akinek teljesen el van távolítva a fityma az csak síkosítóval maszturbálhat? Mert gondolom anélkül csak kidörzsölné.
Páromé vallási okokból metélt. Előny számomra, hogy tisztább, nem ragad bele semmi szösz, nem “büdös” ( a büdös alatt azt a tipikus szagot értem, ami akár mosás után fél órával érezhető), nem pállik be, és nincs rajta 5 centi felesleges bőr. Ezek mellett szebb szerintem.
Síkosító nem kell hozzá, ugyanis ha ő magának, vagy én verem neki, akkor csak a szárát kell “szorítani”, és ott húzogatni a bőrt. A makkhoz nem szokott hozzá érni. Ha síkosítóval izgatom a makkját, nagyon érzékeny neki, de amúgy ezen kívül elég érzéketlen lett a makkja.
Az én párom kb 5 éve metéltette magát mert neki tetszetősebb úgy a farka!
Ami előny lett az,hogy sokkal tovább bírja az aktív dugást, előtte szinte gyorstüzelő volt
Tegnap tuti dugott 40 percen át mire elsült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!