Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik az előnyei a körülmetélésnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az előnyei a körülmetélésnek?

Figyelt kérdés

Mi miatt szokták körülmetéltetni magukat, gondolom nem csak a szűkület miatt?

Akinek teljesen el van távolítva a fityma az csak síkosítóval maszturbálhat? Mert gondolom anélkül csak kidörzsölné.

nov. 14. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%

#8 "Előny számomra, hogy tisztább, nem ragad bele semmi szösz, nem “büdös”"

Az azért ugye megvan, hogy egy nagyon alapvető szintű személyi higiéniával ugyanez elérhető??

nov. 15. 16:12
 12/14 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

#11: az ugye meg van, hogy a bőr alatt beizzad valamennyire, akár mosás után 20 perccel, abba pedig beleragad a szösz?

nov. 15. 16:26
 13/14 Csupasz makk ***** válasza:
100%

Engem egészségügyi okok miatt metéltek körül és csak elõnyöm van belôle.

- Felhúzhatatlan, szûk, berepedezett, heges fitymával ellehetetlenült a makkom tisztántartása, fitymátlanul könnyebb tisztántartani, mint jól mûködô fitymával.

- A végén olyan súlyos volt a szûkületem, hogy csak cseppenként tudtam pisilni. Metélve csak kirakom, nem kell semmit hátrahúzni (nincs is mit) és rendesen tudok kisdolgozni.

- Felhúzhatatlan fitymával lehetetlen mind a szex, mind az önkielégítés. Fityma nélkül viszont elképesztõen jó érzés, mert sok bõrt levágtak, ezáltal merevedéskor feszül a vesszõm szárán megmaradt bõr és a makkom.

- Nem termelõdik a fitymafaggyú, ezáltal mindig száraz a makkom.

- Különösen a nyári kánikulában nagyon elõnyös, hogy a makkom és a koronsárok állandóan szabadon van.

- Mivel jóval a makkom pereme alattig le lett kapva a bõr, ezáltal biztos, hogy nem lesz többet fitymaszûkületem, mert nincs minek beszûkülnie.

- Végül - ez ízlés kérdése -, nekem sokkal jobban tetszik, szerintem esztétikusabb, hogy jól vissza lett vágva a farkam, teljesen le let csupaszítva a makkom és jól látható a heg jóval a makkom pereme alatt.

nov. 17. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
21%

semmi, ful ksizárad.. sztem az rossz.

kell oda az a fityma!

nov. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!