Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhességi tünet lehet vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességi tünet lehet vagy sem? Mikor jelentkezik? Barnázás

Figyelt kérdés

A manstruációm után kb. 4 napon voltam eggyütt a párommal gumival védekeztünk de előtte voltak érintkezések betenni nem tette be előtte nem is ment el. A kérdésem ha érintkezés során esetleg kerül előváladék a nemi szervekre majd szeretkezés során utána ez bekerül lehetséges így teherbe esni? Nem rendszeres nagyon a menstruációm vagyis + napok ide oda csúszkálnak de most kezdett el két napja barnázásom lenni azt hittem meg fog jönni de semmi kis barna néha pirosas folyás ez a menstruációm csak most ilyen gyenge lenne?

Akinek már volt hasonló segítsen köszönöm

nov. 14. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem történt technikailag behatolás, nem igazán van esély a terhességre, de a 100 % az, ha majd megjön és/vagy csinálsz egy érzékeny tesztet.

Most nálam is majdnem ugyanez volt. Nagyjából sosem barnázom egyebként, de két napja elkezdtem. Ma napközbenre alig maradt belőle valami, kezdtem pánikba esni (óvszerezünk, de most kifejezetten megijedtem), annyira szokatlan volt az egész. Délutánra a semmiből elkezdtem puffadni, estére pedig minimálisan, de megjött (ez már egyértelműen menstruációs vér), illetve most a görcsök is elkezdtek érkezni. (Nekem is csúszkál a ciklusom.)

Úgyhogy a helyedben én még nem esnék kétségbe, de ha vége a barnázásnak és nem akar megjönni, tesztelj mindenképp.

nov. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!