A fémes íz érzése a szájban minden terhes nőnél jelentkezik? Nektek volt/van?
Figyelt kérdés
Félidős vagyok, de én még nem éreztem.2019. jún. 12. 17:38
1/10 anonim válasza:
Nem. Én legalább is nem éreztem soha. 2x voltam terhes.
2/10 anonim válasza:
Nekem volt, kb a 8. hét után múlt el.
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt. Néha még mindig érzem.
4/10 anonim válasza:
5 terhességből egyszer sem volt nekem. Ez pont olyan közhely, mint a hányinger.
5/10 anonim válasza:
Nekem csak a legelején volt, még terhességi teszt előtt ez volt az első furcsa dolog amiből elgondolkoztam nem -e vagyok terhes.
6/10 anonim válasza:
Ugyanúgy volt nekem is, mint az 5ös válaszolónak. 1-2hétig tartott. Nekem azután szinte semmi tünetem nem volt. Kb 2szer minimális émelygés.
7/10 anonim válasza:
Elsőnél volt (missed ab lett), másodiknál nem.
Egyéni...
8/10 anonim válasza:
4. vagyok, úgy látom magyarázatra szorul a kommentem a gyengébbek kedvéért: a hányingerről is azt hiszik minden terhes nőnek van, pedig nincs minden terhes nőnek. Remélem így már a kevésbé értelmesek is felfogták.
9/10 anonim válasza:
Mielott terhes lettem, mio inozitolt kellett innom, eleinte szerettem az izet (kisse femes, vas izu), aztan egyik naprol a masikra megundorodtam tole, hiaba kevertem teaba, citromlebe, nem tudtam meginni.
Neha most is erzem az izet a szamban es ilyenkor hanyingerem van, de nem tudom, hogy ez az a tipikus terhessegi tunet, vagy csak bevillannak a rossz emlekek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!