Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy óvodában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy óvodában kezdtem el maszturbálni?

Figyelt kérdés

A semmit mondó trollok kérem kíméljenek, már így is elég kínos a kérdés.

A lényeg az, hogy ma a semmiből előjött néhány óvodás emlék ahol délutáni pihenők során maszturbáltam. Nem tudom miért csak most emlékeztem rá, és bármilyen erősen is próbálok visszaemlékezni, nem jut eszembe mikor, hogyan volt az első alkalom, honnan jött az ötlet. Nem csak simogattam vagy ilyesmi, úgyanúgy csináltam ahogy azt a mai napig teszem.

Emlékszem hogy már ilyen 8-9 éves koromban is viszonylag sokszor csináltam, de eddig azt hittem akkor volt az először, hogy 'felfedeztem' úgy mond, de sose gondoltam bele, hogy mégis miért kezdtem el olyan korán. Sokáig napi szinten csináltam, 12 éves korom körül rendes úgy éreztem, hogy rá vagyok függve.

Egyszerű kíváncsiság lehetett vagy történhetett valami amire nem emlékszem? Vagy normális az ilyen viselkedés? Sose beszéltem ilyen témáról mással így nem tudom, hogy mi a normál.

nov. 14. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nem tetted tudatosan,szimplán jó érzés volt. F
nov. 14. 17:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Elofordul hogy gyerekek mar ovodaskorban csinaljak..

[link]

nov. 14. 17:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan "élmény beszámolóval" is találkoztam hogy az 5 éves kislánynak nem bírták megmagyarázni hogy miért ne lovagoljon a fotel karfán.
nov. 14. 17:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, nagyon sok gyerek csinálja. Óvónő vagyok.
nov. 14. 17:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

én is csináltam már ovis koromban

F

nov. 14. 17:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális dolog.

Az éréssel, fejlődéssel jár.

Fontos hogy a gyereket emiatt ne szégyenítsék meg, és ne tiltsák.

Finoman elkellett volna mondani egy felnőttnek (ha látja) h ezt akkor kell csinálni mikor egyedül vagy.

Így megelőzhető a túlzott szexuális gátlásosság.

Párkapcsolati problémák.

nov. 14. 17:51
 7/16 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi baj sok ismerősöm is akkor kezdte
nov. 14. 17:55
 8/16 benhur1959 ***** válasza:
100%
Én max levetkőztettem a babát kiváncsi voltam hogy néz ki meg nyaltam,tudom,ósdi idejétmúlt ember vagyok
nov. 14. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
21%
Oké, hogy vannak emlékeid, de most 40 évesen bejárkáksz az óvodába maszturbálni? :D
nov. 14. 18:39
 10/16 benhur1959 ***** válasza:
24%
Elvileg nem a múlton kéne agyaljon
nov. 14. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!