Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy óvodában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy óvodában kezdtem el maszturbálni?

Figyelt kérdés

A semmit mondó trollok kérem kíméljenek, már így is elég kínos a kérdés.

A lényeg az, hogy ma a semmiből előjött néhány óvodás emlék ahol délutáni pihenők során maszturbáltam. Nem tudom miért csak most emlékeztem rá, és bármilyen erősen is próbálok visszaemlékezni, nem jut eszembe mikor, hogyan volt az első alkalom, honnan jött az ötlet. Nem csak simogattam vagy ilyesmi, úgyanúgy csináltam ahogy azt a mai napig teszem.

Emlékszem hogy már ilyen 8-9 éves koromban is viszonylag sokszor csináltam, de eddig azt hittem akkor volt az először, hogy 'felfedeztem' úgy mond, de sose gondoltam bele, hogy mégis miért kezdtem el olyan korán. Sokáig napi szinten csináltam, 12 éves korom körül rendes úgy éreztem, hogy rá vagyok függve.

Egyszerű kíváncsiság lehetett vagy történhetett valami amire nem emlékszem? Vagy normális az ilyen viselkedés? Sose beszéltem ilyen témáról mással így nem tudom, hogy mi a normál.

nov. 14. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ovis koromban kezdtem, vagyis pontosan én sem emlékszem mikor, de arról tiszta emlékeim vannak, hogy alvás időben csinálom, de akkor még fogalmam sincs hogy miért vagy mire úgymondt, csak jó érzés volt, aztán idővel tudatos lett

L

nov. 14. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
11 gondolom korán lett fickód
nov. 14. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Óvodás koromban hason fekve nyomkodtam a kis kukacomat az ágyhoz:a kis gatyámban benn volt a két hüvelyk újjam és a 4-4 újjammal maszíroztam a fütyköst, miközben a fenekem járt fel és le, aztán egy idő után nagyon kellemes érzés fogott el.Nem tudtam mi ez,de csináltam,mert jó érzés volt.Persze észre is vették,óvónő és otthon is a szüleim.

Szerintem ez nem ritka jelenség.

Tök normális dolognak gondolom.

nov. 15. 06:14
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Van a családban óvónő. Hallottam én elég meglepő dolgokat. Tabutéma, olyan szinten, hogy sokan még a tényét sem hajlandóak elismerni, de bizony a szexualitás már kisgyermekkorban megjelenik. Nyilván nem úgy, mint egy tininél, vagy mint egy felnőttnél, de igen, főleg lányoknál az önkielégítés egyáltalán nem ritka jelenség. Meg "orvosost" sem azért szoktak játszani, mert annyira érdekli őket az orvostudomány, hanem ez is egyfajta nemi érdeklődés, nyilván, az adott életkornak megfelelően.
nov. 15. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
14 ha orvos lenne a családodba,más infokat kapnál,titoktartást az ember még gyónás után se várhat ,milyen világ ez
nov. 15. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is akkor kezdtem, ndm tudatosan. Biztos sokan vannak így.

L

nov. 16. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ovis lehettem, amikor az ágyamban simogattam magam, csak akkor még fogalmam sem volt róla, hogy van csiklóm vagy hogy mi az.. ezért a felette lévő részt ingereltem és mivel nagyon jó volt, visszatértem rá időnként. Sőt, ami konkrét emlék, hogy volt egy plüssöm, valami maci talán, aminek kiálló hegyes orra volt és rendszeresen beraktam a lábam közé és azzal izgattam magam a takaró alatt :D viszont úgy rémlik valamiért, hogy ez csak egy időszak volt, utána jó időre megszűnt ez és a szexualitással, mint olyannal legközelebb csak később, tinikoromban találkoztam, de csak gondolat szintjén! Az a durva, hogy nem is önkielégítettem még akkor sem, mintha elfelejtettem volna, hogyan kell vagy nem tudtam, hogy mi a jó. Az első szex után, 19 évesen "kezdtem el" kb. mert akkor már tényleg kezdtem ismerni a testem és hogy mi a jó nekem
nov. 24. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!