Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudjam meg hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam meg hogy az általam kedvelt pasi meleg e vagy sem?

Figyelt kérdés
Nőként érdeklődöm. Nem tudom elhinni, hogy egy ennyire jó képű 29 éves férfi sose lett volna kapcsolatban. Legalábbis senki nem tud róla semmit pedig én is évek óta ismerem, de nyíltan kérdezősködni se merek. Egy közös munka során 3 napit folyamatosan együtt lógtunk, mert ő engem választott a többiek helyett holott nem vagyok jobb vagy szebb másoknál. Annyira nyílt, kedves, okos volt ráadásul igazi úriember. Mégis iszonyatosan titokzatos. És sajnos egyszer bele futottam egy olyan pasiba aki meleg volt én meg megkedveltem mert nagyon érdeklődött irántam és bókolt. (Túlzóan kedves volt) Nem szeretnék bele futni hasonló esetbe megint.
febr. 16. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Finoman kérdezz rá. Mondjuk van -e most valakije. Ha nincs, mikor szakítottak. Járd körbe ezt a témát. F
febr. 16. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: Tedd fel NEKI a megfelelő kérdéseket. Én hetero vagyok, és kérdeztem már meg szomszédtól. Nem hisztizett, megmondta hogy igen
febr. 16. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Kerdezd meg tole milyen nők tetszenek neki
febr. 16. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Rákérdezel: Béla, te meleg vagy?
febr. 16. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Aztan azt valaszolja hogy kiaza Bela? Miert hivsz Belanak?

🤣

febr. 16. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha feltenném így ilyen nyíltan biztos vagyok benne h ha kedvelne is engem akkor is negatívan érintené vagy még rosszabb. Viszont a #3-as válaszoló ötlete egészen jó. Akkor ha esélyem is van azt is megtudnám. Köszönöm szépen azért mindenkinek!
febr. 16. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, #3 ötlete csak akkor jó, ha ezt a kérdést egy -nem incel- hetero férfi teszi fel.

Ne gondoljátok már, hogy a melegeknek fogalmuk sincs a "közízlésről"

#2 voltam

febr. 16. 23:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!