Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon meddig működhet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meddig működhet egy kifejezetten erotikus, fantáziadús szexchat két családos ember között, ha van egyéb témákról is beszélgetés és egyéb témákban is egy hullámhosszon vannak. Volt olyan akinek hosszabb ideig megmaradt egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

ma 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt,közel 2 évig. F
ma 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Dugtunk párszor, nagyon jó volt, de beláttuk, hogy a család többet ér. Ma már csak ritkán csetelünk, akkor is általában már csak általános dolgokról. Mondjuk lehet ha megint kettesben maradnánk, szétkapnánk egymást...😉
ma 20:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs személyes találkozás :)
ma 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig max 6 hónap volt. Utána megszakítottam mert találkozni akart. N.
ma 20:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tennék ha találkozni szeretne. Egyelőre nem akar, de most így nagyon jó.
ma 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit màsként, de egy évig igen forró esti, éjszakai cheteken élvezkedtünk, sok màsról is beszélve.

Az özvegy baràtnő szakított, mert nem bírta tovàbb csinàlni, hogy néha hirtelen megszakítottam ( épp intim pillanatban), mert a nejem felébredt és megkérdezte, miért nem oltom el a TV-t, ha gépezel?.

Kb 15 hónapig tartott. Ma is fàj!

ma 20:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Te vagy a nő. A férfiak másképp működnek, ha nagyon vágyik rád előbb utóbb találkozni akar.

Nekem is azt mondta az elején, hogy soha nem csalná meg a feleségét. Aztán már semmi sem érdekelte csak végre legyünk már együtt. Nem veszélytelen játék ha te is vágysz rá.

4es voltam.

ma 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
#5 Most van egy ilyen kérésem. Megtagadtam, és azzal vàdolt, hogy a tagadàssal bizonyítom hiteltelenségem!
ma 20:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Én elmondtam miért nem szeretnék, nem árulok zsákbamacskát. Egyelőre nem erölteti, meglátásom szerint nincs is rászorulva, viszont a fantáziák kifejezetten intenzívek.
ma 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 32N vagyok.
ma 21:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!