Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy anyának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy anyának mikor szoptat?

Figyelt kérdés
Férjedet nem szoptattad mikor vol tejed?
2009. júl. 24. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

A ferjemet nem szoptattam meg! :))

Viszont, leirhatatlan erzes amikor szopizik a picike. Olyan kozel ereztem magamhoz a lanyomat, hogy csak akkor ereztem azt, amikor a pocakomban volt.

Igaz az elso hetek, nem voltak ilyen jok, mivel be sebesedett, akkor nagyon fajdalmas volt.

32/N

2009. júl. 24. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

elég perverz dolog, és nem vagyok rá büszke, de itt névtelen vagyok.

szóval egyik barátomnak született kisöccse, aztám úgyalakult, hogy lefeküdtem az anyukájával, és kérte, hogy szopjak, mert az jó neki....... ez kb egy fél éve volt.

17/F

2009. júl. 25. 00:51
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Én nem szoptattam még a férjemet, de egyszer már majdnem rávettem, hogy próbálja ki. Talán rááll majd egyszer. Érdekes lenne.
2009. júl. 25. 01:34
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
a világ legcsodálatossabb dolga a szoptatás! ez leírhatatlan amikor szopizik és közben rád néz és a kis kezeivel benned kapaszkodik. sokkal bensőségesebb egy kapcsolat alakúl ki azok a babák közöt akik cicin nőnek fel! a férjem sosem szoptattam meg de az első hónap a szoptatásban na az elég rosz mikor a kicsi elkezdi szívni sebes is ennek ellenére mondom a legjobb dolog a legszebb érzés amit nő érezhet. és nem értem azon anyukákat mert sajnos vannak olyanok is akik inkább kifejik és üvegből etetik mert féltik a mellüket a legjobb dolgot hagyták ki és ez a leggyorsabb legegyszerűbb legkényelmesebb az etetésben:)NŐ/35
2009. júl. 26. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

"Milyen érzés egy anyának mikor szoptat?

Férjedet nem szoptattad mikor vol tejed?"

mi a tököm köze van ennek a szexhez?

az én "normális" kérdéseim egyből törlik, mert rossz helyen van.

2009. júl. 27. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:

mindenki a normalis szoptatasra gondol azert haborottal fel es az elso ket valaszolo azert irt szep valaszt.

Arra gondolt hogy egy anyanak szule sutan van teje,es valami szexualis jatek kent kprobaltak -e mar a ferjuk szoptatasat.

2009. júl. 27. 17:14
 7/9 anonim válasza:
65%
Mi a férjemmel tervezzük, hogy kipróbáljuk a dolgot. 34 hetes kismama vagyok, és igazából már az előtejre hajazunk, de csak nem jön. Szerintem nagyon izgalmas lehet, amikor álmaid férfija a testedből táplálkozik. De ha véletlenül nincs otthon tej, akár még a kávéját is feljavithatod vele :))) Ennél egészségesebbet úgysem kaphat.
2009. júl. 27. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A pici babák szoptatását leírták már előttem. Csatlakozom.

A második kérdés, undorító, gusztustalan és perverz..

2009. júl. 27. 18:29
 9/9 anonim válasza:
75%
Szerintem a perverzió egyáltalán nem gusztustalan :) AZ emberi jellemhez nagyon gyakran hozzá tartozik. Ezek azok az ösztönök, amelyeknek kielégitése örömet okoz. Nem értem, sokan miért itélik el. Lehet, hogy számodra gusztustalan, de a párodnak ennek ellenére megfordulhatott már a fejében. Szerintem jó, ha a partnerek megkérdezik a másiktól, hogy mi izgatja. :)
2009. júl. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!