Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis "vitaindító":Házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis "vitaindító":Házasság előtti szex? Kinek mi a véleménye? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
[link] -> olvassatok bele(az egészet úgysem tudjátok, baromi hosszú...), regizés után ott is megoszthatjátok véleményeteket.
2009. júl. 24. 17:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%

Ki mondja, hogy bűn házasság előtt szexelni?

Amúgy meg lehetsz megtért meg keresztény, hihetsz a pozitív, bűnmentes jövődben, de mivel nincs se hosszabb párkapcsolatod, se szexuális életed, fogalmad sincs se a szexről, se a tartós kapcsolatban a problémák kezeléséről, a szex szerepéről se stb. Maximum elképzeléseid lehetnek. Vagy bejön, vagy nem, 50-50%...

Én nem ítéllek el, nekem mindegy mit csinálsz, de fogalmad sincs az egész szexualitásról, az elmélet nem elég ám, sőt. Beszélhettek éjszakákon keresztül róla, a lényeges dolgok csak a gyakorlat idején fognak előjönni.

Amúgy a kiélős dolog nekem sem tetszik, mert én is azt tartom a legszebbnek és legtisztábbnak, ha egy valakivel fekszünk le. De ez nagyon keveseknek adatik meg, hogy elsőre megtalálják az "igazit" és attól még lehetnek előtte is szerelmesek. És az első szex akkor a legjobb, amikor még lángolnak az érzelmek, a szenvedély, nem pedig egy sok éves, agyontárgyalt kapcsolatban.

Ennyi a véleményem.

2009. júl. 27. 01:00
 32/37 anonim ***** válasza:

Amúgy a kiélős dolog nekem sem tetszik, mert én is azt tartom a legszebbnek és legtisztábbnak, ha egy valakivel fekszünk le. De ez nagyon keveseknek adatik meg, hogy elsőre megtalálják az "igazit" és attól még lehetnek előtte is szerelmesek. És az első szex akkor a legjobb, amikor még lángolnak az érzelmek, a szenvedély, nem pedig egy sok éves, agyontárgyalt kapcsolatban.

Ennyi a véleményem.

Na azért ez nem teljesen igaz, egy sok éves kapcsolatban ugyanúgy tudnak lángolni az érzelmek mint egy friss kapcsiban, sőt jobban is mert a felek már jobban megismerték és megszokták egymást. Szeretet csak akkor alakul ki két ember között ha azok már megismerték egymást a jó és rossz tulajdonságaikkal együtt! Az első részről annyit hgy igazad van de ha megtalálod az igazit nyilván vele fogsz összeházasodni, és akkor meg már mért ne várnátok az esküvőig?

De amúgy szerintem csak annyi a hülyeség ebben az esküvő utáni szexben, hogy mindenki úgy képzeli el hogy esküvő után rögtön a nászéjszakán, hulla fáradtan és lehet hogy kicsit ittasan is, na úgy tutira nem sül ki semmi jó az első együttlétből, akkor már érdemes az esküvő után 1-2 nappal, mikor már kipihenték magukat, ha addig vártak egy csomó évet akkor az a pár nap már semmi :)

2009. júl. 27. 12:35
 33/37 anonim ***** válasza:

"Na azért ez nem teljesen igaz, egy sok éves kapcsolatban ugyanúgy tudnak lángolni az érzelmek mint egy friss kapcsiban, sőt jobban is mert a felek már jobban megismerték és megszokták egymást. Szeretet csak akkor alakul ki két ember között ha azok már megismerték egymást a jó és rossz tulajdonságaikkal együtt! Az első részről annyit hgy igazad van de ha megtalálod az igazit nyilván vele fogsz összeházasodni, és akkor meg már mért ne várnátok az esküvőig? "

Ezzel magadnak mondtál ellent. Pont azt írod, hogy hosszabb idő után már megismerik és megszokják egymást a felek, utána pedig azt írtad, hogy szeretet akkor alakul ki, ha már megismerték egymás (jó+rossz tulajdonságok is). Én nem hiszek abban a szövegben, hogy elmúlik a szerelem és szeretetté alakul, hanem az is szerelem csak egy lenyugodott, már-már adrenalin mentes szerelem. És én akkor is azt mondom, hogy jobb még akkor elkezdeni a szexuális életet, amikor a lángoló, gyomorösszeszorulós, a természet adta adrenalinszint emelkedéses fázis van még. Megbíztok már egymásban ismeritek már egymást, de mégse annyira, hogy "lenyugodott" és letisztult már a kapcsolat. És éppen ezért nem várnék az esküvőig, akkor se ha megtalálom az "igazit". Ha ő az "igazi", akkor úgyis együtt maradunk akkor is meg csak vele leszek akkor is, ha még az esküvő előtt együtt vagyunk. Akkor meg minek várnék? Így is ugyanolyan gyönyörű lehet az első alkalom, mintha már házasok lennénk, sőt, mindkét esetben el is lehet szúrni, fájhat, megtörténhet rossz helyzetben, begörcsölhetsz stb.

Amúgy a nászéjszakás dologgal teljesen egyet értek, hogy sokan azt gondolják, aztán hulla fáradtan...XD

2009. júl. 27. 13:30
 34/37 anonim ***** válasza:
És aki lepontozott, az érvekkel szólaljon fel a válaszom ellen, mert így csak hülyét csinál magából:D
2009. júl. 27. 23:00
 35/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, én nem pontoztalak le, de leírom az érvemet a válaszod ellen. Amikor még friss egy kapcsolat, lángolnak az érzelmek, olyankor szerintem még nem érdemes elkezdeni nemi életet élni, mert akik nagyon szerelmesek, azok hajlamosak mindent tökéletesnek látni. Tapasztalatból beszélek :) Egy 1-2 éves kapcsolatnál már más a helyzet, összeszokik a pár minden szempontból, már nem rózsaszínben látják a világot, hamarabb észreveszik azokat a dolgokat, amiken változtatni kellene a szexben. Úgyhogy ha hosszabb távra tervezitek a kapcsolatot, szerintem érdemes várni a szexszel, ha nem is az esküvőig, de kb 1 évig.
2009. júl. 27. 23:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Mi 7 hónapot vártunk. És annyira elmélyítette és szorosra fűzte a kapcsolatunkat, hogy akivel nem történt még meg, az nem tudhatja, max elméletben. És nálunk még 1 év után sem nyugodtak le az érzelmek, ugyanakkora volt a lángolás, mint előtte, úgyhogy felesleges lett volna várni még pár hónapot ebből a szempontból. De ez csak egy példa...
2009. júl. 27. 23:37
 37/37 anonim válasza:

És akkor mi a véleményed a DaVinci Code-ról.

Tudod, könyv vagy film....

2009. júl. 31. 11:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!