Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis "vitaindító":Házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis "vitaindító":Házasság előtti szex? Kinek mi a véleménye? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
[link] -> olvassatok bele(az egészet úgysem tudjátok, baromi hosszú...), regizés után ott is megoszthatjátok véleményeteket.
2009. júl. 24. 17:45
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
na ez korrekt válasz volt, köszönöm :)
2009. júl. 25. 11:22
 22/37 anonim válasza:
51%

Tényleg? Egy pasival sem jutottál el odáig? Miért hányan voltak? Csak föltérképezték a terepet?

Valaki meg azt írta, hogy beszélgessenek a szexről.

XDD

Már hallom is:

- Te, én úgy szeretem, ha jól bekapják.

- Igen és azt hogy kell?

-Nyissad ki a szád és majd én belerakom.

-Oké.

-Akkor majd nászéjszakáig még olvasgasd a szexportálokat meg a gyakori kérdéseket.

- Jó, meg szopogatok nyalókát.

2009. júl. 25. 11:55
 23/37 A kérdező kommentje:
azért mer vki keresztény, nem jelenti azt h "hülye" is, v h bigott... nem értem, mindenki azt hiszi...
2009. júl. 25. 12:02
 24/37 anonim ***** válasza:
37%

Nem , csak ha valaki olyanról oktat ki amit még meg sem tapasztalt az nem tűnik hitelesnek.

És amikor nekem valaki olyan választ ír, hogy a szexben a számat elsősorba kérdésekre használjam és ne szopásra burkoltan de lehülyéz.Csak azért mert a véleményem más volt.

(Egyébként ahhoz, hogy valaki eljusson erre a következtetésre igen csak meg kell tapasztalnia egy két dolgot. Vagy ha nem tapasztalta meg akkor ugatja azt, amit más mondott neki mert jól hangzik. És ez sem szimpatikus.)

2009. júl. 25. 12:38
 25/37 anonim ***** válasza:
56%

"Nem , csak ha valaki olyanról oktat ki amit még meg sem tapasztalt az nem tűnik hitelesnek(...)Vagy ha nem tapasztalta meg akkor ugatja azt, amit más mondott neki mert jól hangzik."

Rendben, akkor hajrá, kóstold meg a sz@rt! Ettél már? Nem? Akkor nem tudhatod, milyen. Mi? Hogy azért nem kóstolodmeg, mert mondták neked, hogy rossz? Ne ugasd már, amit mások mondanak! Különben is, aki mondta neked, az se evett még, tehát nincs semmi tapasztalata, minek is hallgatsz rá akkor?

Ennyit erről.

2009. júl. 25. 19:38
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
en a tapasztalataim alapjan csak annyit mondok, h sokszor az lóg ki legjobban a sorból, aki a legjobban veri a mellét, h ő milyen jó keresztény. a kereszténységhez a szerénység is hozzátartozik, és akkor már az is bűn ha vki azzal henceg h ő milyen rendes ember. és valóban azon mulik a dolog, legalabbis h vki jó ember-e, h szexel-e házasság előtt? ugyan mar. ez nem igy van. szerető Istenünk van, aki eszet is adott nekunk. tehat el tudjuk dönteni h mi a jó, és mi nem. sztem az nem bűn ha vkinek örömet okozunk.
2009. júl. 25. 19:59
 27/37 anonim válasza:
69%

Ha már nincs érv jön a vagdalkozás. Szép példáját láttuk és olvastuk az imént.

És a szart összehasonlítani a szexel? Hát érdekes fordulat.

Egészségedre!

2009. júl. 25. 20:00
 28/37 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. "megtértél?" ezt a gyülekezetekben szoktam hallani, véletlenul nem Golgotas vagy?
2009. júl. 25. 20:01
 29/37 A kérdező kommentje:

igen, megtértem. Tudom... miért kérdezed? sztem nme csak Golgiban, hanem mindenhol azt tanítják, ami az igében van, h a házasság előtti szex is bűn(Isten előtt)

(azt leszámítva, amíg úgymond tudatlan vagy, nem tudod, h bűn az, amit cselekszel, bár ekkor is bűn csak ha megbánod tiszta szívből és elhagyod, Isten kegyelmes és megbocsát...)

egyébként szerintem sem kell marni egymást és beszólogatni, még ebben a topikban sem...

2009. júl. 25. 22:31
 30/37 anonim ***** válasza:
az egyik ismerosom is Golgotas, és ők egy kicsit fanatikusok. meg sokan a katolikusok közül is. sztem ez mindenkinek magánügye, és senkinek semmi köze ahhoz h ki mit csinal a hálószobában. az maganugy. fölösleges volt a kérdés.
2009. júl. 25. 22:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!